/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 16 juny de 2024 | 3a Època | Edició núm. 15.840 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

L'equip dels eugenials! FOTO: CESETL'equip dels eugenials! FOTO: CESET
: : Esports > Bàsquet a Santa Eugènia de Ter i Girona | 01·06·2012

El CESET, campió provincial júnior 2011-2012

Miguel Garcia |

Dissabte, l’equip júnior masculí del Club Esportiu de Ter (CESET) es va proclamar campió provincial davant del CB Sant Josep. L’equip dirigit per Eloy Acedo va guanyar el campionat invicte en una gran final disputada al Pavelló de davant d’un gran rival davant de més de tres-centes persones.

La victòria assolida representa un gran premi per el conjunt de jugadors i jugadores de l’entitat, un reconeixement al treball fet al nostre barri des de que els nois/es comencen amb 6 anys. Cal destacar els excel·lents resultats d’altres equips del club, començant pels sèniors i acabant pels més petits de l’escola. Independentment dels campionats assolits o no, el més important és oferir espais de convivència i formació en els valors de l’esport als nostres fills i filles.

Ha estat una temporada molt difícil, des del punt de vista econòmic destacar les importants retallades d’ajuts per part de la Diputació i l’eliminació total del suport de la Generalitat, únicament l’Ajuntament de Girona ha estat l’entitat que ens ha mantingut el seu suport econòmic i ens ha fet possible l’ús del Pavelló municipal de.

Esportivament, destacar les dificultats que ha comportant el projecte Tots som Girona que lluny de suposar un suport per als clubs petits i modestos, com el nostre, ha servit per focalitzar en els dos clubs professionals de la ciutat els únic s referents de l’esport base. Serveixi aquesta victòria del, i la d’altres clubs de la ciutat, per demostrar a la societat gironina que l’esport base del bàsquet no s’acaba amb el Tots som Girona i que els de de Ter, i els de Fontajau, i els de, i els de Vilablareix, i altres molts també som Girona, serveixi per demostrar a les administracions locals, provincials i autonòmiques que cal dirigir els recursos econòmics i materials, cada vegada més petits, en mantenir l’esport base des d’un punt de vista més popular.

Caldrà que algú respongui dels deutes generats a tota la ciutadania pels projectes professionals suportats amb diners i avals públics. Caldrà que els periodistes esportius d’aquesta ciutat reconeguin que l’esport base, al menys el bàsquet, no corre cap perill de desaparició, que som molts els clubs que sobrevivim quadrant els nostres pressupostos i que treballem i continuarem treballant diàriament per fer dels nostres infants i joves millors persones.

Miguel Garcia Veigas és secretari del Club Esportiu de Ter (CESET) i veí

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)