/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimecres, 31 maig de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.459 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Esports > Bàsquet a Santa Eugènia de Ter i Girona | 03·05·2009

Tancades les preinscripcions per al Casal d’estiu de bàsquet Santa Eugènia, del Ceset, de juliol

Ceset |

Per fer la preinscripció calia entrar al web de l’Ajuntament de Girona des del 14 d’abril fins al passat 3 de maig. L’Ajuntament de Girona vol assegurar que durant el període d’estiu tots els infants i joves de la ciutat tenen l’oportunitat de participar en activitats educatives. Amb aquesta finalitat promou i dóna suport, en el marc d’un programa municipal, a un conjunt d’activitats culturals, d’esport i de lleure organitzades per diferents entitats de la ciutat.

El Casal de bàsquet té per objectiu fomentar un esport col·lectiu -en aquest cas el bàsquet- com a element de formació entre els infants i joves. Al matí s’hi treballen aspectes de coordinació i tècnica del bàsquet i a la tarda tindrem les competicions que any rere any s’organitzen.

Casal de bàsquet 2009

Lloc: Pavelló municipal d’esports
Organitza: Club Esportiu de Ter (Ceset)
Dates: de l’1 al 31 de juliol de 2009
Places: 100. Edats: de 6 a 14 anys (1995-2003)
Horaris/preus:
• De 9 a 13 h i de 15 a 17 h: 148 €
• De 9 a 17 h (dinar inclòs): 289 €

EL PASSAT DIMECRES 6 de maig

No calia fer la preinscripció el primer dia a primera hora, mentre s’hagi fet dins el període assenyalat ja n’hi ha prou perquè l’orde de preinscripció no dona cap tipus de privilegi.

A partir de dimecres -6 de maig- es pot consultar el resultat d’aquest procés i confirmar la plaça definitiva a través del web de l’Ajuntament de Girona o bé a través del telèfon de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana 972 419 010.

Pagaments i beques

La quota d’inscripció a l’activitat es cobra a través de domiciliació bancària. Un cop acabat el període de preinscripcions i confirmada la reserva s’ha de preveure que el rebut es domiciliarà a mitjans del mes de maig.

En el cas d’haver optat per pagament fraccionat el primer rebut (que correspon a un 60% del cost de l’activitat) es domiciliarà a mitjans del mes de maig. El segon (que correspon al 40% restant) a mitjans del mes de juny.

Si el rebut resulta retornat es donarà de baixa la inscripció i es trucarà a la primera persona que hagi quedat en llista de reserva per si li interessa ocupar aquella plaça.

Per facilitar l’accés a tothom, l’Ajuntament de Girona ha establert un programa de beques destinat a aquelles famílies que per raons socioeconòmiques o familiars no poden pagar les quotes establertes. Les persones interessades a acollir-se a aquest programa havien de dirigir-se als serveis socials del seu sector -fins al passat 24 d’abril- per formalitzar la sol·licitud.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)