/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.460 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Esports > Opinió | 19·11·2008

El Ceset manté tota l’escola de bàsquet

Miguel Garcia |

La Junta directiva del Ceset (Club Esportiu de Ter) va decidir mantenir tota l’escola de bàsquet al pavelló Santa Eugènia i així continuar amb la programació establerta amb el Pla Edudació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís. Tot i la retirada de la pista poliesportiva, inicialment atorgada per part de l’Ajuntament de Girona, el Ceset ha programat un canvi d’horaris que fa possible mantenir els 50 alumnes de l’escola.

Per fer possible aquest fet -el Ceset- ha hagut de buscar i contractar, amb el greuge econòmic que això comporta, el pavelló de Sant Julià de Ramis els divendres a la tarda. Un dels equips júniors (16-17 anys) s’anirà al pavelló del municipi veí i un cadet (14-15 anys) haurà de fer l’entrenament fins les 22.30 hores a.

La Junta Directiva del Ceset no vol entrar en més consideracions sobre els fets que han portat a que per primera vegada en 25 anys d’història tingui de marxar fora del municipi. Som un equip de Girona i de barri i l’única raó per marxar ha estat la de no fer fora als 50 nois i noies procedents majorment del CEIP, CEIP Dalmau Carles i CEIP Montfalgars.

Aprofitem aquest comunicat per demanar disculpes a tots els jugadors, pares i mares del Ceset que són afectats per aquest canvis; als júniors per haver d’anar a Sant Julià i als cadets per acabar l’entrenament a les 22.30h. I agrair públicament el suport de les AAVV de i, als Xirois, als mitjans de comunicació, als diferents representants polítics que ens han fet costat i -molt especialment- a tots els veïns i veïnes de, Can Gibert del Pla i que, com nosaltres, defensem l’ús del pavelló pels nostres fills.

Miguel Garcia Veigas, secretari de la Junta directiva del Ceset (Club Esportiu de Ter)

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)