/Hemeroteca
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 21 juny de 2018 | 3a Època | Edició núm. 13.654 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico El Premi Poincaré de treballs de recerca en matemàtiques torna a tenir participació de l'INS Santa Eugènia: els eugenials Valerie Katimi, finalista, i David Arribas, 3r premi L'11 de maig -de 2018- es va llegir el veredicte del 15è Premi Poincaré, organitzat per la Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Aquest premi va nèixer el curs 2003-2004 impulsat per iniciativa del Dr. Sebastià Xambó qui, essent aleshores degà de la FME, apro fitant que es commemorava…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Una imatge d'arxiu dels premis, obra de l'eugenial Paco Torres Monsó FOTO: ADACUna imatge d'arxiu dels premis, obra de l'eugenial Paco Torres Monsó FOTO: ADAC
: : Hemeroteca > El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (2003-2018) | 21·04·2014

eldimoni.com nominat per l’ADAC al Premi a la Normalització Lingüística i Cultural

El Dimoni | ADAC

El periòdic-e El és un dels quatre nominats a l’edició d’enguany del Premi a la Normalització Lingüística i Cultural (candidatura entitats o empreses) que atorga l’Ateneu D’Acció Cultural (ADAC) de Girona.

L’ADAC ha valorat d’aquesta manera la diabòlica nominació: “eldimoni.com, periòdic-e d’actualitat municipal, de l’antic municipi de de Ter; el primer número s’edità en paper el 1981; és un exemple de continuïtat d’una publicació popular, oberta a la participació activa de persones del poble, que sens dubte ha contribuït decisivament a la normalització de la llengua i la cultura catalana.”

Els altres tres nominats, en aquesta candidatura, són Terranostra, amics de la sardana de Girona; Veu Pròpia, associació de nous catalanoparlants,  i Softcatalà, organització l’objectiu de fomentar l’ús del català a internet.

Fins a Sant Jordi

Fins al dia 23 d’abril es podia votar entre els diferents candidats a rebre aquest premi. Es podia fer a partir de l’enllaç que trobeu a la pàgina web de l’ADAC www.adac.cat, o bé directament a l’urna que hi havia a la parada de l’ADAC durant la Diada de Sant Jordi. Candidats al 28 Premi a la Normalització Lingüística i Cultural de l’ADAC 2014:

https://docs.google.com/forms/d/1Zcv0aH34Z30vjJ0wfg6YLf-9UTGizfy7MiXTYuNMi8I/viewform

Dimarts 13 de juny

El dia 13 de juny s’atorgaran els Premis a la Normalització Lingüística i Cultural de l’ADAC en un acte que té lloc a l’Auditori Josep Irla, a les 8 del vespre. Presentació: Ester Bertran. Conferenciant: Joan-Lluís Lluís. Col·laboració musical d’alumnes de l’Institut Vicens Vives.

Esperem la vostra participació per tal que els premis, que enguany arriben a la 28a edició, siguin cada any millors. Enguany, a més, s’aprofita l’acte per fer un petit homenatge a Salvador Sunyer, Premi de l’ADAC l’any 1987.

Més informació

Butlletí de l’ADAC del mes d’abril [clic a pdf]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)