/Hemeroteca
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 28 maig de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.456 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Hemeroteca > El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (2003-2018) | 20·01·2004

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter obté el segell IQUA de qualitat de l’Agència Qualitat d’Internet

El Dimoni |

Benvolgut membre d’IQUA,
Ens complau informar-lo que hem pogut constatar que el seu Web respecta els principis recollits en el Codi de Conducta de l’Agència de Qualitat d’Internet (IQUA).
IQUA dóna fe, doncs, que els seus serveis són garantia de qualitat i ho certifica mitjançat el segell IQ. D’acord amb el que li hem exposat, adjuntem el codi HTML en el cos del missatge i un fitxer comprimit que conté els arxius necessaris així com el manual d’instruccions perquè el seu Web disposi d’aquesta certificació.
IQUA es posa a la seva disposició per col·laborar en tot allò que pugui contribuir a la millora de la Societat de la Informació.
Rebi una cordial salutació. Atentament,
Alex Estébanez
www.iqua.net

Què representa el segell de qualitat d’IQUA

A l’àmbit de les comarques gironines pocs són els webs que llueixen d’aquest segell: l’Ajuntament de Girona o la Caixa de Girona… A Catalunya, el segell IQUA també l’ha obtingut el Col·legi de Periodistes i mitjans de comunicació electrònics com VilaWeb, així com institucions públiques com la Diputació de Barcelona i un selecte grup d’ajuntaments. La Generalitat de Catalunya i el RCD Espanyol també. Sites de contingut cultural i educatiu, com el de l’Enciclopèdia Catalana, la UOC o Wiccac.cat també han estat reconeguts per l’Agencia de Qualitat d’Internet [Webs amb segell IQUA]. Ara, El de de Ter s’afegeix a aquest grup de webs de qualitat.

El segell de qualitat d’IQUA, és una garantia del nivell de qualitat de les pàgines que l’obtenen. IQUA atorga el segell de qualitat basant-se en els principis generals de l’Agencia de Qualitat d’Internet, així com en els codis de conducta sectorials elaborats pels membres adherits d’IQUA. Periòdicament, totes les pàgines que contenen el segell IQ són auditades per garantir el respecte a les normes de conducta aprovades pel sector corresponent.

IQUA: què és l’Agencia de Qualitat d’Internet

L’Agència de Qualitat d’Internet (IQUA) és una plataforma amb vocació d’actuació global, creada l’octubre de 2002, i de la qual són socis fundadors diverses autoritats independents amb competències a Internet: el CAC-Consell de l’Audiovisual de Catalunya, la CMT-Comisión del Mercado de las Telecomunicaciones, el CAA-Consell Andorrà de l’Audiovisual i el Consejo Audiovisual de Navarra.

IQUA pretén ser un punt de trobada entre els diferents agents de la xarxa, un referent comú per a l’administració, els operadors, els usuaris, les associacions i els tècnics que treballen per a la millora i la qualitat d’Internet, a vegades de manera aïllada i amb interessos no sempre coincidents, en un àmbit on tot està relacionat i on les iniciatives unilaterals no són productives. Per això IQUA no és una nova organització sectorial, sinó una plataforma que interrelaciona la tasca que ja estan fent molts altres agents i posa en contacte les diverses voluntats per avançar en el desenvolupament de la societat de la informació.

Per tot això, la iniciativa d’IQUA havia de sorgir necessàriament d’autoritats independents amb competències a Internet. Organismes que no defensen els interessos sectorials dels diferents agents involucrats a la xarxa, sinó la seva entesa en el procés de convergència de serveis, empreses, telecomunicacions i continguts.

Aquesta entesa es procura a través de la promoció de l’autoregulació i amb el compromís dels membres adherits que assumeixen els codis de conducta d’IQUA, adopten les normes en què es basa el segell de certificació i participen en els òrgans sectorials, en els transversals i en el Consell Assessor.

IQUA crea un espai públic al servei de les empreses, les entitats i les persones que poden assegurar públicament que la seva activitat a Internet és una garantia per a l’usuari. Una plataforma lliure, independent i de fàcil accés. Un lloc de trobada, debat i reflexió i amb capacitat per elaborar propostes per a la millora i el desenvolupament de la xarxa.

[22·01·2004]
Diari de Girona i El Punt es fan ressò
de l’atorgament del segell IQUA a El

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)