/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimecres, 31 maig de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.459 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Esports > Opinió | 07·11·2008

El Ceset va convocar els veïns de Santa Eugènia, Sant Narcís i Can Gibert a una concentració en defensa de l’ús del pavelló el divendres (7 nov.)

Junta directiva del Ceset |

L’Ajuntament de Girona ha fet efectiva la retirada d’una de les pistes que venim utilitzant el Ceset (Club Esportiu de Ter) des del principi de temporada.

Han estat 2 mesos d’enfrontament contra els responsables del servei d’esports municipals que finalment ens fan fora per donar la pista a l’UniGirona, equip que com ja sabeu no guarda cap vinculació directa amb els nostres barris.

L’actuació del consistori ha estat d’una intransigència absoluta, no han volgut considerar la naturalesa dels nostres jugadors/es, procedents un 85% dels barris de, Can Gibert del Pla i; tampoc la relació de treball que mantenim amb els agents socials del barri, les AMPA dels centres públics i els gestors del PEiC (Pla Educació i Convivència·Sant Narcís). L’Ajuntament de Girona es mostra totalment insensible a les necessitats del barri més densament poblat de la ciutat i fa fora al Ceset per donar la pista a un equip de fora.

EL PASSAT DIVENDRES 7 de novembre

El Ceset convoca els veïns de, Sant Narcís i del Pla a una concentració en defensa de l’ús del seu pavelló polisportiu: divendres -7 de novembre-, a les 18.30h:

Per aquest motiu i amb la intenció de fer valer de forma pública la unió de tots els jugadors i jugadores del Ceset, dels pares i mares i en general de tots els veïns de, Can Gibert del Pla i us convoquem a una concentració, totalment pacífica, divendres -7 nov.- a les 6.30 de la tarda, davant de la porta principal del pavelló Santa Eugènia de Ter. Tenim previst convocar als mitjans de comunicació i fer lectura d’un manifest reivindicatiu.

No hi falteu, veniu tots, necessitem més que mai guanyar aquest partit i fer sentir les veus dels nostres barris. Necessitem el pavelló per als nostres joves i infants.

Junta directiva del Ceset (Club Esportiu de Ter)

:: EL PUNT
> Protesta del Club Esportiu de Ter

:: JORDI VILAMITJANA
> La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Girona

:: ANA SERRANO
> Ceset: tots iguals per a l’Ajuntament de Girona?

:: MIGUEL GARCIA
> L’Ajuntament de Girona retira definitivament una pista del pavelló Santa Eugènia de Ter al Ceset: uns 40 alumnes de l’escola de bàsquet poden quedar fora

:: 06·10·2008
> L’Ajuntament vol fer fora del pavelló de el Ceset al·legant una manca d’espai

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)