/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 09 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.467 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Notícies | 16·06·2016

16 de juny: infos ‘La Montfollet No Es Toca’

AMPA Montfalgars | Santa Eugènia de Ter

Després que l’alcaldessa de Girona reafirmés en sessió plenària del 6 de juny el seu compromís de mantenir el finançament de la biblioteca Montfollet dins dels pressupostos ordinaris de l’àrea que li pertoca (Biblioteques Municipals de Girona), a més de garantir els mateixos serveis ja acordats al conveni del 4 de maig de 2012, la seva qualitat i durada, l’AMPA Montfalgars informem:

– Que varem demanar a l’Ajuntament de Girona una reunió en breu, amb l’objectiu d’obrir la comissió de treball que posi en paper el compromís expressat per l’alcaldessa de Girona i que treballi sobre el conveni ja existent des de maig de 2012, per tal d’actualitzar el marc de col·laboració amb l’objectiu de dotar-lo de la continuïtat desitjada.

– Que després de quadrar les agendes de totes les parts interessades, la reunió d’obertura de la comissió de treball de la biblioteca Montfollet serà aquesta setmana [divendres -17 de juny-]. Una reunió de la que explicarem el desenvolupament a la propera reunió de la Mancomunitat de Santa Eugènia·Can Gibert.

Us volem recordar que podeu consultar tota la informació del que ha anat passant des de l’inici de la campanya #LaMontfolletNoEsToca a la web que, expressament, varem obrir per tal que tota la informació sigui pública a temps real: lamontfolletnoestoca.info. A més, tenim el nostre periòdic-e al qual hi ha la informació publicada que hem anat passant.

Així doncs, esperem es doni solució en breu al conflicte amb la biblioteca Montfollet i volem informar que la campanya #LaMontfolletNoEsToca, en forma de recollida de suports i actes públics si n’hi han, es mantindrà fins a la signatura d’un acord satisfactori per les parts interessades.

Tanmateix, demanem a la comissió permanent que inclogui un punt de l’ordre del dia de la propera reunió de la Mancomunitat de·Can Gibert, a on poder informar de tot plegat i seguir acordant els passos a fer a partir de la data.

Tarda intercultural

Per últim, convidar-vos a la Tarda intercultural de dijous -16- a les 5h de la tarda a la biblioteca Montfollet, a on hi haurà jocs i contes d’arreu del món i berenar portat per les famílies participants de l’acte; una jornada que organitzem anualment, i que és una altre mostra de les activitats que es promouen a la biblioteca Montfollet conjuntament amb la dinamitzadora de la biblioteca.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)