/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dissabte, 24 març de 2018 | 3a Època | Edició núm. 13.565 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico El 8 de Març a l'Institut Santa Eugènia Aquest passat dijous -8 de març- hem celebrat el Dia Internacional de la Dona Treballadora a l'Institut Santa Eugènia de Girona. Les activitats s'han concentrat a l'hora del pati i amb la caravana solidària com a referent. Els professors han repartit polseres amb el lema Llibertat sense excuses a tots els alumnes. [caption id="attachment_61055" align="aligncenter"…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Notícies | 11·07·2016

11 juliol: informació Biblioteca Montfollet

AMPA Montfalgars | Santa Eugènia de Ter

Us volem informar que -reunits en assemblea el passat 30 de juny– l’AMPA Montfalgars varem decidir que no estàvem d’acord amb el model de gestió de la biblioteca Montfollet que ens proposava l’Ajuntament de Girona a través del document de proposta que ens va fer arribar.

A la reunió de divendres –1 de juliol– amb l’Ajuntament de Girona per debatre el contingut de la proposta esmentada, a on varem participar el conjunt d’AMPAs i Equips directius de les escoles publiques de·Can Gibert del Pla, varem fer extensiu aquest acord d’assemblea, i varem demanar agafar com a document base l’acord de finançament-gestió de la biblioteca Montfollet existent fins ara, i des de maig de 2012, amb l’objectiu d’adaptar-lo en el temps i renovar-lo de forma indefinida.

L’Ajuntament de Girona va accedir a la nostra demanda, i ens va demanar que redactéssim el document d’acord que considerem satisfactori en el sentit de garantir la continuïtat de la biblioteca Montfollet tal i com la coneixem fins a la data.

Va ser llavors quan el conjunt d’AMPA de la Coordinadora d’AMPA, amb la connivència de les escoles del sector·Can Gibert, varem fer arribar a l’Ajuntament de Girona –4 de juliol– la nostra proposta d’acord de gestió de la biblioteca Montfollet.

I un cop els Serveis tècnics de l’Ajuntament de Girona varen estudiar i revisar el document que els varem fer arribar, ens varen enviar –7 de juliol– una nova proposta que tenia incloses algunes modificacions plantejades per les AMPAs.

Reunits de nou amb l’Ajuntament de Girona –8 de juliol– varem redactar conjuntament el nou marc de col·laboració en la cogestió de la biblioteca Montfollet. I l’Ajuntament de Girona es va comprometre a signar, dins d’aquest mes de juliol, un conveni que garanteixi els serveis de la biblioteca Montfollet tal i com la coneixem fins ara.

L’Ajuntament de Girona ens va fer fet arribar –diumenge, 10 de juliol– la proposta de conveni de cogestió de la biblioteca Montfollet amb les modificacions treballades conjuntament a l’anterior reunió, i us volem informar que l’AMPA Montfalgars ens hem tornat a reunir –10 de juliol– per valorar aquest document i preparar el sentit de la nostra participació al ple municipal de Girona de dilluns -11 de juliol. Una intervenció que va tenir com a objectiu explicar a la ciutadania com ha anat el procés i l’estat actual de negociació d’un acord de gestió de la biblioteca Montfollet, que garanteixi la seva continuïtat tal i com la coneixem a dia d’avui.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)