/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.460 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Notícies | 14·07·2016

Motius de la participació de l’AMPA Montfalgars al ple municipal de Girona i la posterior retirada de la moció presentada

AMPA Montfalgars | Santa Eugènia de Ter

Us deixem l’enllaç del vídeo [2h30′] de la nostra intervenció com a AMPA Montfalgars al ple municipal de Girona del passat dilluns –11 de juliol– a on varem explicar la situació actual del procés de negociació per a la continuïtat de la biblioteca Montfollet, i varem retirar la moció presentada en espera del compliment del compromís de l’Ajuntament de Girona de signar –dins del mes de juliol– un acord de continuïtat de la biblioteca Montfollet tal i com la coneixem a dia d’avui:

Redactat de la intervenció

“Avui estem aquí per explicar que la continuïtat de la biblioteca Montfollet, tal i com la coneixem ara, està en vies de solució però no està tancada. Ens hagués agradat dir-vos que el tema està tancat però, tot i estar en el bon camí, encara no ho està.

I és per això que avui estem aquí -al ple municipal de l’11 de juliol-. Perquè així ens hi varem comprometre amb les persones membres de l’AMPA Montfalgars, les persones signants de la campanya #LaMontfolletNoEsToca i amb el col·lectiu d’entitats de la Mancomunitat Santa Eugènia·Can Gibert, que també han donat suport a una campanya que mantenia la nostra intervenció al ple de Girona fins que no hi hagués signatura d’un acord,

Cal reconèixer que arrel de la intervenció i compromís públic de l’alcaldessa de Girona al passat ple municipal de Girona –6 de juny– amb el qual s’informava de la voluntat de l’Ajuntament de Girona de donar continuïtat a la biblioteca Montfollet tal i com la coneixem ara, ha canviat la disposició de l’Ajuntament en vies de solucionar el tema.

A més, l’Ajuntament de Girona s’ha compromès a la comissió de treball de la biblioteca Montfollet, a on estem redactant conjuntament el nou marc de col·laboració, a signar el nou document dins d’aquest mes de juliol i, per tant, tancar el tema. Una comissió a on no només hi participem l’AMPA Montfalgars, sinó que s’hi han afegit les AMPA de les escoles Dalmau Carles i, i els equips directius de les tres escoles dels nostres barris.

La situació ha canviat des de l’inici del procés obert per la biblioteca Montfollet, ja que en un principi era de confrontació i ara és de negociació.

I el sentit de la moció des de la seva entrada en registre al llunyà 20 de maig, quan demanàvem el compromís de l’Ajuntament de Girona de garantir la continuïtat de la biblioteca Montfollet, també ha canviat a dia d’avui –11 de juliol– ja que l’Ajuntament s’ha compromès a signar un acord dins d’aquest mes de juliol i estem negociant i redactant conjuntament un nou marc de col·laboració que garanteixi la continuïtat de la biblioteca Montfollet tal i com la coneixem ara.

És per tots aquests motius que hem volgut participar al ple municipal de Girona per informar de primera mà a la ciutadania, i als grups municipals aquí presents, de l’estat actual del recent procés obert per a la continuïtat de la biblioteca Montfollet.

I és també per tots aquests motius, que venim avui aquí -al ple municipal- a retirar la nostra moció en espera del compliment del compromís de l’Ajuntament de Girona de signar un document acordat i satisfactori per a totes les parts –dins del mes de juliol– que garanteixi la continuïtat de la biblioteca Montfollet tal i com la coneixem fins al dia d’avui.

I serà llavors, quan haguem signat aquest document, que sí podrem dir que el tema estarà tancat.”

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)