/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dissabte, 13 juliol de 2024 | 3a Època | Edició núm. 15.867 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Concentració de l'AMPA de la Montfalgars de Santa Eugènia de Ter a les portes de l'Ajuntament de Girona per reclamar que la biblioteca Montfollet segueixi funcionant, amb El Dimoni del Pont FOTO: CARLES PALACIOConcentració de l'AMPA de la Montfalgars de Santa Eugènia de Ter a les portes de l'Ajuntament de Girona per reclamar que la biblioteca Montfollet segueixi funcionant, amb El Dimoni del Pont FOTO: CARLES PALACIO
: : Paulo Freire > Opinió | 08·06·2016

La concentració del #pleGirona i darreres informacions de ‘La Montfollet no es toca’

AMPA Montfalgars | Santa Eugènia de Ter

Us informem que a la concentració convocada aquest dilluns passat -6 de juny- a la plaça del Vi de Girona, dins de la campanya #LaMontfolletNoEsToca, hi varen assistir pares, mares, avis, àvies, alumnes i membres de la Mancomunitat de·Can Gibert.

La convocatòria va ser motivada pel fet de no haver rebut encara resposta oficial de l’Ajuntament de Girona a la nostra petició de participació al #pleGirona del mes de juny, entrada per registre amb data del passat 20 de maig.

L’acte va comptar amb la percussió de la colla gegantera de de Ter i la presència del capgròs El del Pont de, a l’hora que s’informava i es recollien signatures de suport de la gent interessada que s’hi va apropar.

Proposta de l’alcaldessa de Girona

Tanmateix, volem informar que el mateix dilluns -6 de juny-, i a petició de l’alcaldessa de Girona, la presidenta de l’AMPA Montfalgars va tenir una reunió amb la Sra. Marta Madrenas la qual ha decidit mediar en el conflicte aportant -al nostre parer- el sentit comú institucional necessari per arribar a un acord.

La voluntat de la Sra. Madrenas va ser la de solucionar el conflicte i, enlloc de fórmules alternatives i poc definides de finançament de la Biblioteca Montfollet, es va comprometre a mantenir-la dins dels pressupostos ordinaris de l’àrea que li pertoca -Biblioteques Municipals de Girona- a més de garantir els mateixos serveis ja acordats al conveni del 4 de maig de 2012.

Celebrem la proposta de l’alcaldessa de Girona, la qual va en la línia de ratificar la continuïtat de la Biblioteca Montfollet tal i com la coneixem ara, a partir de mantenir el finançament que així ho faci possible. Una proposta que esperem veure sobre el paper com més aviat millor.

Volem recordar que la campanya #LaMontfolletNoEsToca continua endavant fins que aquest compromís de l’alcaldessa estigui sobre el paper i signat per les parts interessades, i que esperem això passi abans del #pleGirona del mes de juliol, del qual esperem rebre notificació d’acceptació per participar al mateix.

I, per últim, informar que hem recollit gairebé 2.000 signatures de suport i que en seguirem recollint fins que assolim l’objectiu de la nostra campanya, que és la signatura d’un acord amb l’Ajuntament de Girona que garanteixi el finançament de la biblioteca tal i com la coneixem avui. O sigui, que la Montfollet no es toqui.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)