/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 26 juny de 2017 | 3a Època | Pla de Ter (Gironès)
Print Friendly

Els mil i pico

: : Els mil i pico L'Aula d'acollida de l'Institut Santa Eugènia va participar al 'Temps de flors de Girona' L'alumnat de l'Aula d'acollida de l'Institut Santa Eugènia ha participat un any més a Girona Temps de flors decorant el jardí dels Serveis Educatius del Gironès, juntament amb la resta d'aules d'acollida de la ciutat de Girona. El motiu del muntatge és "el viatge, la resistència de l'esperit humà davant l'adversitat i el meravellós poder de…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

L'abat de Montserrat, Josep Maria Soler -al centre de la imatge- a la parròquia de Santa Eugènia de Ter FOTO: EL DIMONIL'abat de Montserrat, Josep Maria Soler -al centre de la imatge- a la parròquia de Santa Eugènia de Ter FOTO: EL DIMONI
: : Opinió > Per la pau, la solidaritat i la cooperació | 11·11·2009

«Plantem cara a la crisi!»: continua la campanya de Caritas solidària amb els veïns eugeniencs

Parròquia Santa Eugènia |

Ja coneixem que la crisi és un fet, també, als barris de i del Pla. Ho hem comentat sovint, i ho hem viscut amb el veí de l’escala que ha perdut la feina, o amb la família que prepara la tornada a l’escola.

Aquest passat estiu hem constatat que la crisi no fa vacances. Caritas tampoc. Aquest estiu, Caritas de la nostra parròquia, ha mantingut el seu servei, per atendre una demanda d’aliments que s’ha triplicat en els darrers mesos.

Alhora sabem que la crisi continuarà aquesta tardor i serà dura aquest hivern a venir. Moltes famílies estan arribant a una situació crítica amb poques perspectives de futur.

Per això, el Grup social de la Parròquia de fa una crida a tota la comunitat cristiana, a continuar plantant cara a la crisi! Plantar cara a la crisi cadascun de nosaltres, perquè cada gest, cada cop de mà, és important i necessari. No podem delegar només a unes institucions que ho facin per nosaltres. I alhora plantar cara a la crisi, col·lectivament, en xarxa, conjuntament amb les altres entitats del barri, les institucions i administracions… perquè cada acció que es suma a les altres, multiplica els seus efectes.

Crisi és símptoma de dolor i fracàs d’unes expectatives i d’un model de societat injust i insostenible. Però -alhora- crisi és sinònim d’obrir noves perspectives i generar noves oportunitats. De canviar els nostres cors per construir el Regne de Justícia i Amor que tots anhelem, on tota persona pugui viure digne i plenament.

«Aixequem un pont»

Plantar cara a la crisi, a, és aixecar un pont com ens animava a fer Àngel Daban, el pregoner de la nostra Festa Major d’aquest any. Un pont de solidaritat, de convivència, i de diàleg. Un pont d’il·lusions, d’esperances i de futur. Aixecar un pont d’un món nou. Un pont del que tenim una de les pedres angulars a l’entrada de la nostra església: Casa del poble, per acollir i servir.

L’Onze de Setembre / Parròquia de Santa Eugènia de Ter
Aquest manifest va ser llegit a la missa solemne de la Festa Major de de Ter, presidida pel pare abat de Montserrat, Josep M. Soler i Canals, eugenienc

Grup social de la Parròquia de

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

four × 3 =

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)