/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 24 febrer de 2017 | 3a Època | Pla de Ter (Gironès)
Print Friendly

Els mil i pico

: : Els mil i pico «Els records fan una ciutat», eldimoni.com publica el text guanyador del 1r 'Premi literari Jordi Vilamitjana' de Nancy Romero Sempre havia cregut que quan s'estima una ciutat és perquè s'hi ha nascut, però estava totalment equivocada. Una ciutat no s'arriba a estimar per si s'hi ha nascut o passat tota la infància i adolescència. Si arribem a emocionar-nos passejant per qualsevol dels carrers que l'envolten, és perquè recordem aquells moments que vam compartir amb…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Una imatge d'arxiu de la frontissa de Santa Eugènia de Ter: cotxes aparcats al solar de terra FOTO: PAU MESQUITAUna imatge d'arxiu de la frontissa de Santa Eugènia de Ter: cotxes aparcats al solar de terra FOTO: PAU MESQUITA
: : Actualitat > 2017-2015 :: Retalls de premsa | 07·01·2015

Dimecres es van iniciar les obres de la frontissa de Santa Eugènia de Ter

El Dimoni | Santa Eugènia de Ter

Les actuacions en el tram comprès entre la carretera de Santa Eugènia de Ter, el carrer del Turó, el carrer de la Riera Maçana i la travessia de Santa Eugènia/Salt tenen una durada prevista de sis mesos.

Dmecres -7 de gener- s’inicien les obres d’urbanització i millora de la frontissa de Santa Eugènia. Aquestes actuacions, que tenen una durada prevista de sis mesos, afectaran el tram comprès entre el carrer de Santa Eugènia, el carrer del Turó, el carrer de la Maçana i la travessia de Santa Eugènia.

Les actuacions consistiran en la creació d’un vial de trànsit pacificat per millorar la circulació interna del sectori en la inclusió, a banda i banda d’aquest vial, d’una zona d’estada, amb arbrat i jocs infantils, i d’una zona d’activitats, amb una pista poliesportiva, un espai amb un cobert per fer-hi activitats i una guingueta per a les entitats eugenienques. Les actuacions inclouran també la remodelació de les pistes de petanca de la plaça del Barco de Santa Eugènia.

La tinenta d’alcalde, regidora d’Ocupació i Empresa i regidora de Santa Eugènia·Can Gibert, Marta Madrenas, ha destacat el caràcter “consensuat amb els veïns” agrupats a la Mancomunitat Santa Eugènia·Can Gibert de les actuacions que es portaran a terme i que serviran per “recuperar per a Santa Eugènia i per a la ciutat una zona que fins ara havia estat infrautilitzada i que es convertirà en un espai de convivència i dinamització social i cultural”.

Les obres generals de modificació del projecte d’urbanització de la frontissa s’han adjudicat a l’empresa TEYCO per un import de 1.277.169 €. S’han adjudicat a la mateixa empresa les obres d’instal·lació d’aigua potable per un import de 27.073 €.

Afectacions viàries

A partir del mateix dimecres estarà prohibit estacionar a la zona afectada per les obres. El trànsit de vehicles també queda afectat. El carrer Maçana estarà tallat a la circulació de vehicles entre el carrer del Turó i la travessia de Santa Eugènia. Per aquest motiu, els vehicles que circulin pel carrer Maçana en sentit Salt seran desviats pel carrer del Turó i els que ho facin en direcció a Girona seran desviats per la travessia de Santa Eugènia.

El passeig de Santa Eugènia també quedarà afectat per les obres. El tram comprès entre el carrer de la Maçana i la rotonda del Tren d’Olot estarà tallat a la circulació de vehicles i només es permetrà l’entrada i la sortida dels vehicles de les obres i dels guals afectats. El carrer del Turó tindrà un sentit únic de circulació en el tram comprès entre el carrer de la Maçana i el passeig d’Olot i estarà tallat a la circulació de vehicles entre els carrers de Lope de Vega i la carretera Santa Eugènia. El carrer de Lope de Vega també estarà tallat a la circulació de vehicles.

1
Tinc més informació
Comentaris

Una resposta a “Dimecres es van iniciar les obres de la frontissa de Santa Eugènia de Ter”

  1. xavier escrigué:

    Ja era hora, ara espero i desitjo que quedi bé. I segur que serà un bon punt de trobada pels eugeniencs i eugenienques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

4 × 5 =

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)