/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 16 juny de 2024 | 3a Època | Edició núm. 15.841 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

DIUMENGE 17, el Pla Local de Formació de Salt de l'Escola d'Adults va organitzar, juntament amb la Plataforma en defensa de les Hortes i les Ribes del Ter, una passejada divulgativa oberta a tothom per donar a conèixer el Parc de les Deveses de Salt. La visita guiada per membres de la Plataforma va començar a les 10 del matí a la mateixa Escola d'Adults (davant la Farga) i va acabar a les 12 del migdia al Pla dels Socs. Des d'allí, fins l'Aiguamoll del Veïnat de Salt, indret amenaçat de desaparèixer sota el vial de les hortes de la Frontissa de Santa Eugènia, on a les 12.30 h la Plataforma va presentar una campanya d'adhesions per aturar aquest vialDIUMENGE 17, el Pla Local de Formació de Salt de l'Escola d'Adults va organitzar, juntament amb la Plataforma en defensa de les Hortes i les Ribes del Ter, una passejada divulgativa oberta a tothom per donar a conèixer el Parc de les Deveses de Salt. La visita guiada per membres de la Plataforma va començar a les 10 del matí a la mateixa Escola d'Adults (davant la Farga) i va acabar a les 12 del migdia al Pla dels Socs. Des d'allí, fins l'Aiguamoll del Veïnat de Salt, indret amenaçat de desaparèixer sota el vial de les hortes de la Frontissa de Santa Eugènia, on a les 12.30 h la Plataforma va presentar una campanya d'adhesions per aturar aquest vial
: : Paulo Freire > Opinió | 24·04·2005

Des del Pla local d’acollida i formació:
«Donem el nostre total suport a Sebas Parra»

Pla local Salt |

En motiu de la publicació dijous, d’una noticia al Diari de Girona on s’acusa el director de l’Escola d’adults de Salt, Sebas Parra, de signar certificats d’assistència a cursos del Pla local d’acollida i formació utilitzant el seu anterior càrrec de director, les treballadores actuals del Pla volem manifestar:

  • Que donem el nostre total suport a la persona d’en Sebas Parra en tant que ell era el responsable del Pla en el període que consta que s’han fet els cursos que esmenten els certificats. Qui sinó els hauria d’haver signat? Com s’ha demostrat divendres [22]: el mateix delegat territorial d’Ensenyament, Joaquim Bosch, ha admès a través del mateix Diari de Girona, l’oficialitat del document, i la correcta utilització del segell de la Generalitat, independentment que no siguin vàlids per a l’empadronament per omissió.

  • Que no entenem com l’Ajuntament de Salt ha iniciat aquesta denúncia tant precipitada i fora de mida, utilitzant la premsa, per un fet que no passa de la simple invalidesa del document per a l’empadronament per omissió. Sembla que aquest fet respon, més aviat a qüestions personals, que no pas a un interès per un bon funcionament dels diferents equipaments i serveis del poble.

  • Des del Pla local d’acollida i formació ens indigna i denunciem que s’utilitzi el projecte i la tasca realitzada diàriament com a pretext i via per a llençar acusacions contra el director de l’Escola d’adults. Si bé l’Ajuntament de Salt ha assumit la continuïtat del Pla econòmicament, des de determinades instàncies hi ha una manca de reconeixement de seva la tasca al poble, malgrat que en aquests malaurats casos la citin públicament.

  • Des de fa massa temps el Pla local d’acollida i formació s’ha trobat amb nombrosos entrebancs per seguir realitzant la seva feina, per desacords i manca de responsabilitat política. D’una vegada per totes esperem poder seguir treballant per aquest poble amb normalitat i amb el reconeixement merescut, per la feina feta i per la que encara és necessària per millorar la cohesió social i la convivència a Salt.

Equip del Pla local d’acollida i formació de Salt
Mònica Molina, Judit Font i Lina Cervià

:: Retalls de premsa

> DIARI DE GIRONA
[21·04·2005]
> Apareix un document usant l’antic càrrec de Sebas Parra per empadronar un immigrant
> Polèmic i reconegut mestre d’adults
[22·04·2005]
> Ensenyament admet que el document de Sebas Parra era oficial però tenia un error
> El document no serà vàlid

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)