/El soroll
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 16 juny de 2024 | 3a Època | Edició núm. 15.841 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : El soroll > Retalls de premsa | 06·10·2011

Més queixes pel soroll del TAV a la nit: Adif argumenta que cal acabar l’obra (desembre 2012)

Dani Vilà |

EL PUNT AVUI > Els veïns del sector del parc Central de Girona van reiterar per enèsim cop les molèsties que ocasionen els treballs nocturns a l’estació del TAV. En una reunió al Centre cívic de, els veïns van expressar les queixes de nou als responsables de l’obra, que han requerit tornar a treballar de nit pocs dies després del decret municipal que prohibia els treballs en superfície.

El director de l’obra del TAV, Carlos Martínez, va argumentar la necessitat de treballar de nit durant dues setmanes “per complir el calendari i entregar l’obra el desembre de 2012”. Tot i això, Martínez va dir als veïns que, un cop acabada aquesta setmana, no preveuen que calguin més treballs nocturns fins al final de l’obra.

L’extracció de terres a tocar de la plaça Europa es farà pel túnel amb les cintes transportadores de la tuneladora fins a Mas Xirgu. Els veïns van criticar el comportament d’alguns treballadors de matinada en els moments de descans. Fins i tot, un veí va explicar que se li havien encarat un cop que els va reclamar silenci, i un altre va explicar que en algun cas han vist “com juguen amb els toros mecànics”. [El Punt Avui]

L’Ajuntament de Girona va convocar per dimecres -5 oct.- els veïns afectats per les obres del TAV, al Centre cívic de -a les 8 del vespre- per parlar sobre els dubtes que generen els treballs nocturns a la zona del parc Central. L’Associació de Veïns del es va queixar que el consistori gironí no havia avisat tots els veïns, com van dir que farien, amb una nota a les bústies dels habitatges.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)