/Els mil i pico
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 16 juny de 2024 | 3a Època | Edició núm. 15.840 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Notícies > Els mil i pico > Les mil notícies :: sortides, activitats, viatges | 01·09·2016

El col·lectiu Dones de Sant Narcís convida a tastar els seus cursos del Centre cívic

Joaquim Bohigas i Mollera | Pla de Ter

Amb el canvi de mes, torna la quotidianitat alterada pels mesos d’estiu. El col·lectiu de Dones de ha preparat -pel dijous 8 de setembre-, una presentació i primera presa de contacte dels cursos i tallers que el col·lectiu durà a terme en la programació que ha de començar en el Centre cívic del barri, situat a la plaça de l’Assumpció. L’horari dels tastets és el següent: Bonsais (de 11-12, i de 16.30-17.30h); txikung amb nadons (16.30-17h); costura (15.30-16.30h); economia domèstica (16.30-17h); txikung de la dona (17.30-18h); joieria artística (18-18.30h); dansa mama terra amb nadons (18.30-19h); i dansa mama terra (19.30-20h). Els cursos són oberts a tothom i volen abastar diferents temàtiques a fi d’arribar al màxim de persones possible.

Francesc Burnés, taller sobre economia domèstica

A tall d’exemple, el curs d’economia domèstica, estructurat a la manera de taller, es realitzarà, setmanalment, des del 2 de febrer al 25 de maig de 2017, els dijous de les vuit a dos quarts de 10 del vespre. El propòsit és desenvolupar “un espai de reflexió i diàleg al voltant del tema de l’economia, des de la vessant més propera a la butxaca de les persones i de les famílies”, ha explicat el responsable del taller Francesc Brunés, que havia estat docent de l’àmbit de l’economia i empresa a l’INS. El curs té tres eixos: economia domèstica; consum i màrqueting; i finances (entitats financeres).

El període de preinscripcions arrenca el primer de setembre a la web de l’Ajuntament de Girona. Finalitzarà el dia 14. Les inscripcions es fan a la mateix web a partir del dia 17 del mateix mes.

Per a més informació, les consultes es poden realitzar o bé accedint a la programació de l’oferta formativa dels centres cívics de Girona o bé a través de l’adreça de correu-e de Dones de: donesdesantnarcis@gmail

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)