/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 09 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.348 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

La festa del Pla, a plaça de l'Assumpció de Sant Narcís, a la passada Festa Major del barri (juny 2009) FOTOS: EL DIMONILa festa del Pla, a plaça de l'Assumpció de Sant Narcís, a la passada Festa Major del barri (juny 2009) FOTOS: EL DIMONI
: : Paulo Freire > Pla Educació i Convivència Sta. Eugènia·St. Narcís | 12·09·2009

«Visca el Pla que tenim!»
[Manifest de la Festa Pla Educació i Convivència]

P E i C |

Bon dia a tothom! (no m’ho negareu!),

Ja sabeu que «fer festa» és celebrar alguna cosa i -nosaltres- celebrem que un any més, un curs més, en el marc del Pla Educació i Convivència (PEiC) treballem i actuem junts per fer millors els nostres barris.

I ja en portem deu!

Sí, sí, deu anys del Pla Educació i Convivència (PEiC). Deu anys de compartir objectius, d’ajuntar voluntats, de dinamitzar actuacions, de participar sense defallir, per afavorir la convivència, la cohesió social i la millora de la qualitat de vida de i·Can Gibert del Pla o de del Pla·Santa Eugènia i.

Deu anys de treballar en xarxa les escoles i les associacions de veïns, les AMPA i les entitats de lleure, els clubs esportius i els centres cívics… l’Ajuntament i la Generalitat.

Ponts per sumar al Pont del FOTO: NARCÍS SANS

Deu anys de sentir-nos coresponsables els uns dels altres, fent comunitat, per construir ponts -que sumar al - i decidir com volem que siguin els nostres barris.

> Una bona mostra l’heu vist avui en aquests panells i actuacions que us hem presentat: la promoció de l’associacionisme, l’impuls de les activitats per a joves, la dinamització de famílies, el suport a l’estudi, el vetllar per la igualtat d’oportunitats, per garantir les activitats extraescolars, per impulsar l’esport, per obrir els patis, per dinamitzar el lleure, per promoure la lectura… i fer de les nostres festes -com la Festa Major de o la Festa Major de- uns espais de trobada i identitat col·lectiva, per gaudir tots junts.

Alhora, «fer festa» és refermar la convicció que volem continuar avançant junts. Que hem fet molt de camí, però encara en queda molt per recórrer. Que ni el Tren d’Alta Velocitat ni la Frontissa de Baixa Velocitat, ni… ens aturaran en compromís de millorar els espais públics per a joves i grans, en promoure pistes i activitats esportives per a tothom, en incrementar l’èxit educatiu dels nostres infants i joves, en potenciar l’associacionisme dels joves i els veïns, en afavorir que tothom -vingui d’on vingui- es trobin bé entre nosaltres, I que tothom sentim el barri com la casa de tots i totes!

Visc(a) Sant Narcís!
Visc(a) Santa Eugènia
Visc(a) Can Gibert del Pla!
Visc(a) Santa Eugènia de Ter!
Visca el Pla que tenim!

El manifest, de l’Equip permanent del Pla Educació i Convivència, l’ha llegit Manel Mesquita, editor d’eldimoni.com, a la plaça de l’Assumpció, en el marc del programa de la Festa Major de, i a la plaça del Barco, en el marc de la passada Festa Major de de Ter 2009

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)