/Metròpoli
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 02 desembre de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.279 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Imatge de la roda de premsa de Carles Ribas FOTO: AJGIRONA.CATImatge de la roda de premsa de Carles Ribas FOTO: AJGIRONA.CAT
: : Metròpoli > Girona | 11·03·2013

TAV: 11 de març, s’inicia la construcció dels micropilots que protegiran les canalitzacions de telefonia i fibra òptica a la Zona Zero

El Dimoni |

Segons ADIF, el pas per accedir directament a l’estació del tren des del carrer Bisbe Sivilla s’obrirà el dissabte -16 de març- i a partir de dilluns -11 de març-, en el marc de les obres preparatòries per a la construcció de les rampes que han de donar accés a l’aparcament de la futura estació del Tren d’Alta Velocitat, s’iniciarà la construcció dels micropilots que han de protegir les canalitzacions de telefonia i fibra òptica que passen per la vorera adjacent a les rampes d’accés a l’aparcament soterrat de l’estació del TAV.

Aquesta actuació comporta posar tanques a un espai a continuació de les que ja hi ha situades per l’obra del passeig d’Olot a tocar la plaça de la Mare de Déu de Montserrat. Aquest espai es preveu que estigui ocupat durant dues setmanes i, un cop realitzada l’actuació, es tornaran a retirar les tanques fins a la seva posició original.

L’aparcament de motos afectat es traslladarà a dos nous aparcaments que s’habilitaran al c. Bisbe Sivilla i a la plaça d’Europa a la part no ocupada per les obres.

Per altra banda i segons ha manifestat ADIF, el pas per accedir directament a l’estació de tren des de Bisbe Sivilla, que estava previst que s’obriria el 9 de març, a causa de les pluges, no es podrà obrir fins al dissabte 16.

El regidor del projecte ferroviari, Carles Ribas, també ha avançat que en les properes setmanes es farà efectiu el canvi d’emplaçament de l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana del TAV, situada actualment a l’edifici del Centre d’Iniciatives Locals (c. Tarragona, 40) i que passarà a situar-se a la Zona 0 de les obres. L’oficina estarà oberta tots els matins i comptarà amb la presència d’un tècnic especialitzat, que a més a més diàriament controlarà sobre el terreny els treballs de reposició. Finalment i en referència a les obres de reposició de la Devesa, Ribas ha explicat que en el termini de 2 mesos es preveu que estigui totalment alliberat l’espai i que l’afectació de la sortida d’emergència sigui “molt lleu i perfectament integrada”.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)