/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.460 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Fet! FOTO: AJUNTAMENT DE GIRONAFet! FOTO: AJUNTAMENT DE GIRONA
: : Actualitat > 2018-2015 :: Retalls de premsa | 06·06·2018

Finalment, l’Ajuntament de Girona ha substituït el reixat d’acer de la tanca de la pista esportiva del parc Núria Terés i Bonet de Santa Eugènia per una xarxa de niló

El Dimoni | Antiga frontissa de Santa Eugènia de Ter

L’Ajuntament de Girona substitueix el reixat d’acer de la tanca de la pista esportiva del parc de Núria Terés i Bonet de per una xarxa de niló; l’estructura anterior havia provocat queixes de l’Associació de Veïns de de Ter i dels veïns i veïnes de la zona per sorolls.

Finalment, l’Ajuntament de Girona ha substituït aquesta setmana el reixat d’acer del tancament de la pista esportiva de futbol sala del parc de Núria Terés per una xarxa de niló. La nova xarxa està formada per fil trenat de niló i pas de malla d’acer, col·locats en forma de rombe, que se subjecten a l’estructura existent amb corda perimetral de niló i tensors.

Tal com ha explicat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, el canvi ha vingut motivat per les queixes per sorolls que l’anterior tanca metàl·lica havia provocat en els veïns i veïnes del sector. “Des del primer moment vam buscar una alternativa, ja que l’impacte de les pilotes a la xarxa produïa un soroll molest. Primer es va intentar reforçar el tancament existent però finalment s’ha optat per treure el reixat i substituir-lo per aquest nou de niló”, ha afirmat Alaclà.

L’actuació s’ha portat a terme en la totalitat del tancament, de 93,55 metres de llargada i 5 metres d’alçada, i s’ha adjudicat per un import de 16.700€ (IVA exclòs) a l’empresa Obres i Construccions Germans Cruz.

1
Tinc més informació
Comentaris

Una resposta a “Finalment, l’Ajuntament de Girona ha substituït el reixat d’acer de la tanca de la pista esportiva del parc Núria Terés i Bonet de Santa Eugènia per una xarxa de niló”

  1. Albert Quintana i Oliver ha dit:

    Per fi! Amb tot genera moltes preguntes!
    Era un compromís contret per l’Ajuntament, concretament pel regidor Narcís Sastre en una assemblea de veïns de gener de 2017!. Més endavant va dir que per problemes administratius no es podria dur a terme el canvi fins abans de l’estiu, 2017. I finalment es fa la substitució sense masses explicacions just abans d’arribar a l’estiu 2018. 1 any d’endarreriment, un any i mig des del compromís, per què? Per què els veïns que donen a la pista han hagut d’aguantar els sorolls tot aquest temps? Perquè s’ha estat alguns mesos sense tanca a la part posterior generant el perill dels infants i joves que sortien corrent a buscar la pilota que anava en direcció del carrer Santa Eugènia? Perquè al final la tanca és de niló i no corda com la del pati de l’escola Santa Eugènia com en un principi s’havia dit? I la pregunta original, per què es va col·locar una tanca metàl·lica des de l’inici, sabent des del primer dia que causava molèsties i això qüestionava la mateixa pista? Si ho sumem tot, quasi tres anys, des de la inauguració del parc de la frontissa -ara anomenat de Núria Terés i Bonet-, per restituir una mala instal·lació. Déu n’hi do!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)