/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 24 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.391 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

EL PUNT > Catorze formes de desig. Tretze artistes i un estudi fotogràfic participen a l'exposició Realitat i desig que es va inaugurar divendres -1 de febrer- al vespre a la Galeria Només Art del Barri Vell de Girona. Utilitzant suports com ara la fotografia, la pintura, l'escultura, el dibuix o l'art digital, els autors han estat convidats a analitzar què hi ha de real i què hi ha de desig, d'idealització, en la representació de l'ésser humà en les manifestacions artístiques d'avui. La mostra es podrà visitar fins al 22 de marçFOTO:  MANEL LLADÓ [EL PUNT]EL PUNT > Catorze formes de desig. Tretze artistes i un estudi fotogràfic participen a l'exposició Realitat i desig que es va inaugurar divendres -1 de febrer- al vespre a la Galeria Només Art del Barri Vell de Girona. Utilitzant suports com ara la fotografia, la pintura, l'escultura, el dibuix o l'art digital, els autors han estat convidats a analitzar què hi ha de real i què hi ha de desig, d'idealització, en la representació de l'ésser humà en les manifestacions artístiques d'avui. La mostra es podrà visitar fins al 22 de marçFOTO: MANEL LLADÓ [EL PUNT]
: : Cultura > Art | 01·02·2008

«Realitat i desig», Paco Torres Monsó i altres

Pep Admetlla |

Un ampli ventall d’anatomies humanes, utilitzant tècniques com la fotografia, el dibuix, el net-art, l’escultura i seleccionant diferents artistes per a aquesta finalitat, la Galeria Només Art es proposa analitzar que hi ha de real i que hi ha de desig en la representació de l’home en l’art de la nostra època.

La realitat és subjectiva i múltiple, tan múltiple com experiències acumula la nostra vida. L’art, en qualsevol dels seus suports, és transferible, pot migrar d’un cap als altres de moltes i variades maneres, el desig pot ser compartit, la realitat està implícita en la representació, en el fragment d’una idea, en el desig de representar o transmetre. L’artista crea situacions, escenografies mentals, que congelen el desig d’allò volgut o rebutjat com en un plànol d’una geografia imaginada i encara per descobrir.

Allò interessant no és la realitat en sí mateixa, sinó les realitats contingudes en els desitjos encoberts o representats pels diferents artistes d’aquesta exposició, on el ventall de tècniques, formats i suports ens dona una idea de la complexitat conceptual de la representació de la realitat i els desitjos que hi són continguts.

Artistes participants

Paco Torres Monsó, Pep Admetlla, Jordi Abelló, José Manuel Ballester, Manel Bayo, Patrícia Bofill, Narcís Coderch, Ferran Frauca, Xavier Garcés, Jordi Isern, Christian Maury, Miguel Peña, Kim Perelavsky, Estudio Foto Ramblas (cortesia d’Àngels Barcelona).

EXPO

Realitat i desig
Exposició col·lectiva
Galeria Només Art (No+Art 3.14)
C. Pou Rodó, 21 de Girona
Tel. 872 080 837
De l’1 de febrer al passat 22 de març
Horari: de dimarts a dissabte, de 12 a 14 h i de 17 a 20 h

Pep Admetlla és director de Només Art, veí de de Ter i eugenial

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)