/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 06 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.345 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Esports > Opinió | 02·09·2015

Pistes de petanca inutilitzables quan plou

Jordi Tarrés Moner | Plaça del Barco

Els amics de la Petanca Plaça del Barco de denunciem que les 4 pistes de petanca que hem pràcticament acabat d’estrenar queden totalment inutilitzades cada vegada que plou. És realment lamentable que després d’haver esperat anys a poder tenir unes pistes de petanca en condicions, es realitzi un projecte o una execució d’obra que doni tan mal resultat. Ens estem referint a les pistes de petanca de la plaça (coneguda popularment com a plaça del Barco) incloses al Projecte d’Urbanització a la Frontissa de – fase 2.

Les obres van iniciar-se a principis d’aquest any 2015 i han finalitzat aquest passat mes de juliol. Des que s’han acabat, cada vegada que ha plogut les pistes de petanca han quedat amb grans bassals i en algunes ocasions cobertes totalment d’aigua; deixant-les totalment inutilitzables. Si tenim en compte que aquest estiu ha estat realment sec, no volem ni pensar què passarà aquesta tardor i hivern amb les pluges típiques d’aquests mesos. Quan plou, l’aigua queda totalment estancada, sense que aquesta pugui drenar-se ni buidar-se; ja que no hi ha instal·lat cap sistema de sortida d’aigua. Demanem a la regidora de barri, Marta Madrenas, i al regidor Carles Ribas que solucionin aquest problema el més aviat possible, ja que aquestes pistes han tingut molt bona acollida i són utilitzades sempre que no tenen aigua per poder jugar a la petanca, finalitat per a la qual van ser construïdes.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)