/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 07 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.346 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

El pati del CEIP Santa Eugènia; popularment, el Col·legi GrocFOTO: EL DIMONIEl pati del CEIP Santa Eugènia; popularment, el Col·legi GrocFOTO: EL DIMONI
: : Paulo Freire > Opinió | 02·02·2010

:: NÚRIA TERÉS ESCRIU A ELDIMONI.COM
Per una escola de barri, de qualitat i innovadora: una realitat a Sta. Eugènia, Can Gibert, St. Narcís

Núria Terés |

En començar un nou període de preinscripció escolar en l’educació obligatòria per al curs 2010-2011, refermem el nostre compromís per una escola pública de qualitat al servei de l’èxit educatiu i la cohesió social, també en els nostres barris de i.

Des dels inicis del PEiC hi havia un objectiu molt clar que era fer de l’educació l’eix central del projecte social del sector·Sant Narcís. Fruit del treball compartit entre Ajuntament de Girona i associacions del barri, des dels dos darrers anys hem consolidat un procés per fer de les escoles dels sector, escoles de barri, de qualitat i innovadores.

Els projectes d’innovació de les escoles Mare de Déu del Mont (We are the artists), Dalmau Carles (Noves tecnologies) i Santa Eugènia (Projecte Montsalvatge) tenen com a objectius millorar l’èxit escolar dels seus infants i alhora ser unes escoles de qualitat, referents educatius per a les famílies dels barris de, Can Gibert del Pla i. A través de l’aprenentatge de l’anglès, de la música i de les tècniques audiovisuals els nens i nenes treballen totes les competències bàsiques i participen en projectes que cerquen l’educació integral per als nous ciutadans del futur.

Hem entrat doncs en una dinàmica positiva de revaloritzar el paper de les escoles, de fer visibles la seva tasca educativa, del paper de les seves AMPA, de la coordinació amb tots els recursos i serveis de l’entorn, de la voluntat de l’Ajuntament i el Departament d’Educació. L’escola de barri és el millor model per combinar proximitat, èxit educatiu i cohesió social.

Volem recuperar la confiança de totes les famílies del sector, volem demostrar que l’opció per l’escola pública amb projectes de qualitat i d’innovació és la millor per aconseguir un nivell educatiu bo per als infants. Volem assegurar un acompanyament i treball compartit amb les famílies que facin una opció per aquestes escoles.

El procés de preinscripció és una nova oportunitat per impulsar, entre tots, les millors escoles per als nostres fills i filles.

Núria Terés i Bonet (ICV-EUiA) és regidora d’Educació de Girona i veïna de de Ter

:: Els vídeos dels «Projectes d’innovavció»

> CEIP Escola (Col·legi Groc)

> CEIP Escola Josep Dalmau Carles (Can Gibert del Pla)

> CEIP Escola Mare de Déu del Mont (Sant Narcís)

 

:: Retalls de premsa

:: EL PUNT
> Una escola amb batuta: el CEIP estrena orquestra i coral

:: AULA [DIARI DE GIRONA]
> El Dalmau Carles consolida la comunicació audiovisual al currículum d’infantil i primària: les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement són al treball habitual de l’escola

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)