/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 06 octubre de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.222 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

La Marfà es va recuperar com a centre cultural dins del Pla de barris ARXIU: EL DIMONILa Marfà es va recuperar com a centre cultural dins del Pla de barris ARXIU: EL DIMONI
: : Cultura > Literatura i poesia | 07·12·2011

Les biblioteques municipals oferiran fons descatalogats a les entitats i als centres docents des de gener, a la Biblio Allende a l’Espai Marfà

El Dimoni |

Les biblioteques municipals de la ciutat de Girona oferiran, a partir del proper 16 de gener, un nou servei de gestió i donació de fons obsolet. Aquest servei, que passarà a anomenar-se Espai Encants, és nou i neix amb l’objectiu de facilitar la donació de llibres descatalogats de les biblioteques a les entitats i als centres docents.

Es vol, així, donar la possibilitat de reciclar i reutilitzar els documents que estiguin en bon estat d’higiene i conservació (sense estrips, amb la paginació completa, etc.), els documents duplicats i els documents que conservin una certa vigència de contingut.

Les biblioteques municipals renoven el seu fons documental de manera constant i n’hi ha que encara que estigui en bon estat es fa difícil de mantenir i costa de trobar-hi un destí que permeti continuar-ne l’ús.

L’únic requisit per poder disposar d’aquests llibres és que siguin entitats sense ànim de lucre o centres docents, preferentment de la ciutat de Girona, que disposin del carnet d’entitat de les biblioteques. Tota persona que en nom d’una entitat vulgui triar i retirar fons ha d’acreditar-se, presentar el carnet d’entitat i signar un compromís d’acceptació del fons on es compromet a incorporar-lo a la biblioteca de l’entitat o centre.

Aquest fons que es posa a disposició de les entitats i els centres docents que hi estiguin interessats, estarà ubicat a la nova Biblioteca Salvador Allende, situada a l’Espai de Ter, de propera obertura. S’hi podrà accedir en horari d’obertura de la biblioteca, però es podrà establir un sistema de cita prèvia per accedir al servei per garantir l’acolliment de l’entitat i el control del servei.

En un principi, el fons de l’Espai Encants serà reduït, però està previst que es pugui ampliar gradualment, de manera que entitats i centres el puguin consultar de manera periòdica.

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)