/Les hortes
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 09 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.467 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Les hortes > Retalls de premsa | 08·02·2009

L’Assoc. de Veïns Devesa-Güell al·lega contra el projecte de la zona esportiva de la Devesa

T.C.C. |

DIARI DE GIRONA > L’Associació de Veïns del sector Devesa-Güell de Girona ha presentat al·legacions contra el projecte d’obres i urbanització de la zona esportiva del Parc de la Devesa. En l’escrit entrat a l’Ajuntament de Girona, l’entitat veïnal expressa cinc queixes referides al planejament, la urbanització, la tala d’arbres i sobre els replens de terra.

En les al·legacions, l’Associació recorda que el projecte s’està fent quan la zona esportiva no està normativitzada al planejament ni prevista al Pla d’usos que encara no està enllestit. També afirmen que el projecte preveu l’execució d’un túnel subterrani que enllaçarà les pistes amb els vestidors i el nou pavelló. L’entitat, contrària a aquest equipament esportiu, reclama que aquest túnel no es faci. En un altre punt, l’Associació recorda que «no hi ha cap especificació ni aprovació respecte de les fases 2,3 i 4, previstes» en un plànol d’ordenació general.

En l’escrit es posa de manifest que mentre que en uns plànols s’exposa que caldran talar 3 arbres, quan mirant altres mapes es pot comptar que en desapareixeran setze més. L’entitat lamenta a més, que malgrat aquesta operació, «no es preveu la replantació d’arbrat, sinó que només es col·loca gespa i arbustos». Finalment, critiquen que no hi hagi «cap secció de la definició dels replens de terres que es preveuen».

L’Associació considera que els 950.000 € destinats al projecte de reforma de la zona es podrien destinar a millorar tot l’entorn amb mobiliari urbà i aprofundiment de la neteja, arranjar els vestuaris i la construcció d’una glorieta a l’espai on hi ha la pista coberta, per fer-hi petits concerts i actuacions en directe. [Diari de Girona]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)