/Metròpoli
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 desembre de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.278 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Ah!, sí, el progrés!, d'AdifAh!, sí, el progrés!, d'Adif
: : Metròpoli > Girona | 20·07·2009

La Federació d’Associacions de Veïns de Girona va visitar el passat dimarts (21) les obres del TAV

Josep Maria Castañer |

L’evolució de les obres del TAV, les interferències, els inconvenients, les seves repercussions mediàtiques… omplen la gran part de l’activitat de la Federació d’Associacions de Veïns de Girona (FAVGi) i tenen especial tractament a les reunions.

La darrera important ocasió que la FAVGi rebia explicacions directes de l’evolució de les obres va ser el passat 13 de maig al Centre cívic Pla de Palau en una reunió que ens va convocar l’Ajuntament de Girona amb els tècnics d’Adif. Una reunió desitjada i molt convenient, en la qual varem poder sentir les explicacions tècniques que, a pesar de la seva especificitat i complexitat, la majoria dels presents varem seguir amb interès.

Aquella reunió va servir per dialogar, volem dir, perquè les persones presents poguessin plantejar els seus dubtes, les seves pors… als tècnics. Per part de la FAVGi també varem traslladar a la direcció d’obra les nostres preguntes. Des de llavors que no realitzàvem cap reunió monogràfica sobre el TAV.

Va ser el passat 26 de juny, a l’assemblea ordinària de la FAVGi, que -entre d’altres temes- s’acordava insistir a demanar un programa sobre el TAV a Televisió de Girona i realitzar una visita a les obres del TAV. En relació amb el programa de televisió restem a l’espera de resposta de la direcció de TVGi sobre les possibilitats de realitzar un programa d’informació general sobre les obres del TAV, que interessaria també als veïns de bona part de l’eix Girona – Figueres – la Jonquera.

EL PASSAT DIMARTS 21 de juliol

La visita a les obres, podem dir que ens va venir per sorpresa -grata sorpresa- ja que a primers de juliol la regidora de Mobilitat es posava en contacte amb nosaltres per oferir-nos, precisament això, una visita d’obra, invitació que varem acollir amb satisfacció.

La visita està prevista per dimarts -21 de juliol- a les 7 de la tarda i s’iniciarà al punt de trobada que Adif té situat al carrer Pierre Vilar proper a l’estació d’autobusos. Aquesta visita, per raons logístiques, de seguretat i de maniobrabilitat, està prevista que es realitzi en un grup de 20 a 25 persones designades per la FAVGi entre les associacions federades i altres entitats interessades.

La visita anirà precedida d’una breu reunió amb tècnics d’Adif. En acabar, segons el temps disponible, la FAVGi es reuniria per avaluar aquesta activitat i acordar el calendari de reunions passades les vacances.

Josep Maria Castañer i Darnés (Federació d’Associacions de Veïns de Girona)

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)