/Metròpoli
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 14 juny de 2021 | 3a Època | Edició núm. 14.743 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Metròpoli > Girona | 26·04·2009

La FAV Gi reclama una reunió amb l’Ajuntament de Girona sobre el TAV i critica la manera d’aprovar l’ordenança de tinença d’animals

FAV Girona |

L’assemblea ordinària de la Federació d’Associacions de Veïns de Girona (FAV Girona), en relació amb l’escrit que algunes entitats ciutadanes enviaran al Ministeri de Foment en què es denuncien riscos en l’execució de les obres, considera que el contingut és essencialment tècnic i requeriria demanar amb celeritat una reunió tècnica a l’Ajuntament de Girona que doni llum a les inquietuds manifestades en l’escrit i altres que escaiguin. Aquesta reunió l’hauria de convocar l’Ajuntament i convidar a les entitats interessades.

La nova ordenança municipal de protecció i tinença d’animals

En relació amb l’aprovació, recentment per part de l’Ajuntament, de la nova ordenança municipal de protecció, control i tinença d’animals que ha generat tant enrenou, la junta de la FAV va lamentar la forma gens participativa com l’Ajuntament ha aprovat l’ordenança.

La FAV considera que si el contingut de l’ordenança s’hagués explicat als ciutadans, com a pas previ a la seva aprovació, ben segur que no hagués creat tant d’enrenou.

La FAV no qüestiona la necessitat que l’administració disposi d’una ordenança, per solucionar alguns conflictes, però és de l’opinió que bona part d’aquests conflictes veïnals s’haurien de solucionar, no únicament amb sancions, sinó amb processos de mediació vehiculada pels mateixos operadors municipals.

En aquest sentit, els guàrdies de barri que, recentment, dediquen una estona del servei a atendre als veïns dels barris en els centres cívics, serien funcionaris privilegiats per fer de mitjancers en els conflictes.

De totes maneres, la FAV considera que a molts carrers de Girona encara és freqüent veure excrements a terra i gossos sense lligar. Finalment, la FAV va acordar demanar a l’Ajuntament de Girona que l’aplicació de les sancions econòmiques siguin graduals i augmentin en els casos de reincidència i que l’observança de la norma no ha de recaure únicament en els veïns.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)