/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimecres, 22 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.389 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Una imatge d'arxiu de la frontissa de Santa Eugènia de Ter: cotxes aparcats al solar de terra FOTO: PAU MESQUITAUna imatge d'arxiu de la frontissa de Santa Eugènia de Ter: cotxes aparcats al solar de terra FOTO: PAU MESQUITA
: : Actualitat > 2018-2015 :: Retalls de premsa | 07·01·2015

Dimecres es van iniciar les obres de la frontissa de Santa Eugènia de Ter

El Dimoni | Santa Eugènia de Ter

Les actuacions en el tram comprès entre la carretera de de Ter, el carrer del Turó, el carrer de la Riera Maçana i la travessia de/Salt tenen una durada prevista de sis mesos.

Dmecres -7 de gener- s’inicien les obres d’urbanització i millora de la frontissa de. Aquestes actuacions, que tenen una durada prevista de sis mesos, afectaran el tram comprès entre el carrer de, el carrer del Turó, el carrer de la Maçana i la travessia de.

Les actuacions consistiran en la creació d’un vial de trànsit pacificat per millorar la circulació interna del sectori en la inclusió, a banda i banda d’aquest vial, d’una zona d’estada, amb arbrat i jocs infantils, i d’una zona d’activitats, amb una pista poliesportiva, un espai amb un cobert per fer-hi activitats i una guingueta per a les entitats eugenienques. Les actuacions inclouran també la remodelació de les pistes de petanca de la plaça del Barco de.

La tinenta d’alcalde, regidora d’Ocupació i Empresa i regidora de·Can Gibert, Marta Madrenas, ha destacat el caràcter “consensuat amb els veïns” agrupats a la Mancomunitat·Can Gibert de les actuacions que es portaran a terme i que serviran per “recuperar per a i per a la ciutat una zona que fins ara havia estat infrautilitzada i que es convertirà en un espai de convivència i dinamització social i cultural”.

Les obres generals de modificació del projecte d’urbanització de la frontissa s’han adjudicat a l’empresa TEYCO per un import de 1.277.169 €. S’han adjudicat a la mateixa empresa les obres d’instal·lació d’aigua potable per un import de 27.073 €.

Afectacions viàries

A partir del mateix dimecres estarà prohibit estacionar a la zona afectada per les obres. El trànsit de vehicles també queda afectat. El carrer Maçana estarà tallat a la circulació de vehicles entre el carrer del Turó i la travessia de. Per aquest motiu, els vehicles que circulin pel carrer Maçana en sentit Salt seran desviats pel carrer del Turó i els que ho facin en direcció a Girona seran desviats per la travessia de.

El passeig de també quedarà afectat per les obres. El tram comprès entre el carrer de la Maçana i la rotonda del Tren d’Olot estarà tallat a la circulació de vehicles i només es permetrà l’entrada i la sortida dels vehicles de les obres i dels guals afectats. El carrer del Turó tindrà un sentit únic de circulació en el tram comprès entre el carrer de la Maçana i el passeig d’Olot i estarà tallat a la circulació de vehicles entre els carrers de Lope de Vega i la carretera. El carrer de Lope de Vega també estarà tallat a la circulació de vehicles.

1
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Una resposta a “Dimecres es van iniciar les obres de la frontissa de Santa Eugènia de Ter”

  1. xavier ha dit:

    Ja era hora, ara espero i desitjo que quedi bé. I segur que serà un bon punt de trobada pels eugeniencs i eugenienques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)