/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 30 maig de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.458 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Imatge d'arxiu del Mercat de Santa Eugènia FOTO: EL DIMONIImatge d'arxiu del Mercat de Santa Eugènia FOTO: EL DIMONI
: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa > 2010 :: Retalls de premsa | 03·07·2010

Girona haurà d’afegir 950.000 euros per acabar el Centre de dia de Santa Eugènia, va quedar a mig fer en el Pla de barris

Dani Vilà |

EL PUNT > L’Ajuntament de Girona haurà d’afegir finalment 950.000 € per acabar el Centre de dia per a gent gran de, que va quedar a mig fer en acabar-se el pressupost del Pla de barris. El consistori calcula que després de l’estiu es podran continuar les obres i que l’equipament funcionarà en el primer trimestre de 2011.

L’acabament del centre de dia per a gent gran a comportarà una inversió de 950.000 €, que serviran per fer els tancaments i l’estructura interior de l’equipament, que disposarà d’unes 24 places i un servei de menjador per a la gent gran.

Els diners sortiran del pressupost municipal, ja que la partida prevista per reurbanitzar l’antic Mercat de del Pla de barris es va esgotar sense poder acabar aquest equipament. Curiosament, el pressupost de 2010 reflectia que la inversió seria de 650.000 €, però el plec de clàusules de la licitació per adjudicar la finalització de l’obra puja a més de 950.000 €.

El responsable de Serveis Socials, Joan Olòriz, espera que les obres comencin després de l’estiu i calcula que es podrà disposar del centre al principi de l’any 2011, sobretot si es compleixen els quatre mesos d’obres que determina la licitació.

El cost dobla el previst

La reurbanització de l’antic Mercat de per fer-hi el Centre de dia i una plaça havia de costar, segons les previsions inicials, 1,2 milions d’€, però els entrebancs i la necessitat de reforçar l’estructura dels fonaments de l’aparcament subterrani que hi ha al sector faran que la inversió dins del Pla de barris superi finalment els 2,5 milions, als quals encara faltarà afegir-hi el cost de l’acabament del Centre de dia.

Moltes obres al barri

El barri de és un dels barris amb més obres en marxa de la ciutat, bàsicament per l’execució de les obres més destacades del Pla de barris, que es troba dins l’any de pròrroga; en l’actualitat, les obres de reconversió de la Marfà.

Tampoc no falta gaire perquè comenci la primera fase de la frontissa de i s’espera que aquest any es puguin començar les altres dues fases.

El barri continua pendent de la decisió final sobre el i la possibilitat de reconstruir-lo en un punt sobre el. [El Punt]

> text de la moció (17·05·2010) [pdf, clic aquí]

> projecte: noupontdeldimoni-1357-2010 [pdf]

> justificacions: noupontdeldimoni-justificacions [pdf]

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)