/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 07 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.346 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

> El pati obert del CEIP Mare de Dèu del Mont FOTO: PERE CADENESMÉS INFO: >  plaeducacioiconvivencia.cat> El pati obert del CEIP Mare de Dèu del Mont FOTO: PERE CADENESMÉS INFO: > plaeducacioiconvivencia.cat
: : Paulo Freire > Pla Educació i Convivència Sta. Eugènia·St. Narcís | 17·05·2008

El Sta. Eugènia obre el pati, dissabte i diumenge

El Dimoni |

Us informem de l’obertura del pati del CEIP (Col·legi Groc) a partir del passat dissabte -3 de maig- i tots el caps de setmana (dissabtes i diumenges) del mes de maig, de 5 de la tarda a 9 del vespre, i partir del juny s’obrirà tota la setmana (de les 5.30 h a les 9 h).

Dissabtes i diumenges: «Patis oberts»

Aquest pati, juntament amb els del CEIP Mare de Déu del Mont, de, i el CEIP Dalmau Carles, de del Pla, estan oberts tots el caps de setmana (dissabte i diumenge) del mes de maig i -partir del mes de juny- s’obriran tota la setmana.

Un projecte del Pla Educació i Convivència (PEiC)

El projecte Patis oberts del Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís parteix de l’interès per obrir i donar nous usos als equipaments públics del barri, tenint en compte que cada cop més s’intensifica la vida a les places com a lloc de trobada i de lleure. I és en aquest sentit que disposar dels patis de les escoles fora del seu horari lectiu, és una bona oportunitat per oferir nous espais alternatius on poder practicar esports com el futbol o el bàsquet. També per facilitar el seu bon ús en cada pati hi ha la presència d’un monitor que realitza funcions de vigilància i de dinamització de l’espai.

El pati del CEIP s’incorpora als dos altres patis ja en funcionament;, que són el del CEIP Dalmau Carles, a del Pla, ambdós finançats pel Projecte integral de Santa Eugènia·Can Gibert (Pla de barris i viles), i el CEIP de Mare de Déu del Mont, a, configurant els tres patis oberts a la zona de i.

Mar Girbau i educadores del Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís

Accions per conèixer la diversitat

AJUNTAMENT.GI > El Projecte d’intervenció integral de·Can Gibert del Pla dóna suport a les iniciatives de caire social i lúdicoculturals que s’organitzen a aquests barris i impulsa iniciatives per incentivar i millorar la convivència en aquesta zona.
Entre altres activitats que pretenen potenciar l’espai públic com a lloc de trobada interclassista i intergeneracional i per donar nous usos a espais existents, el Pla de barris i viles, en el marc del Pla Educació i Convivència (PEiC), ha permès l’obertura de diferents patis escolars durant els caps de setmana. Per tal de garantir el bon ús d’aquestes instal·lacions, s’ha contractat un monitor cívic per cada pati que s’encarrega també de vetllar per la seguretat dels usuaris dels patis i dinamitzar les diferents activitats que s’hi duen a terme.
El CEIP Dalmau Carles és un dels col·legis que formen part d’aquesta iniciativa oferint des d’octubre de 2006 aquest servei d’obertura del pati durant els caps de setmana.
Per altra banda, recentment han finalitzat els treballs d’instal·lació d’una xarxa de protecció al pati del CEIP per condicionar l’espai i poder així incorporar aquest servei al pati que en principi funcionarà durant el mes de maig i es preveu que es perllongui posteriorment. [Ajuntament de Girona]

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)