/Hemeroteca
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dissabte, 24 juliol de 2021 | 3a Època | Edició núm. 14.782 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Hemeroteca > Retalls de premsa, ràdio, tv i internet | 20·06·2011

El periodisme compromès de Huertas Claveria

El Dimoni |

Una exposició fa un recorregut per la trajectòria del periodista barceloní i pels diversos àmbits en els quals va deixar la seva empremta.

La Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (c. Nou del Teatre 1, de Girona) acull l’exposició Josep Maria Huertas Claveria: passió, compromís, honradesa, que proposa un recorregut per la vida del periodista barceloní i pels molts i diversos àmbits en els quals ha deixat la seva empremta. Josep Maria Huertas Claveria (1939-2007) va ser un home que va deixar petja en tots els àmbits que va tocar. La mostra subratlla el seu compromís ètic a favor de l’exercici del dret a la llibertat d’expressió, i també es fa ressò dels seus treballs sobre el moviment obrer, i sobre la ciutat i els barris de Barcelona.

L’activitat professional de Huertas en diversos diaris i revistes, la seva tasca al capdavant del Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’empremta que ha deixat en molts professionals dels mitjans de comunicació ocupen un lloc destacat en l’exposició, que també recorda alguns dels treballs periodístics, monografies i obres d’investigació, així com la seva activitat docent i la seva actitud honesta i valenta.

La mostra no s’oblida del pas de Huertas Claveria per la presó ni de les seves aficions com la lectura, el cinema o la fotografia i inclou testimonis, paraules i articles de persones que el van conèixer: tots subratllen la personalitat oberta i compromesa del periodista i la seva actitud honesta i valenta.

FINS AL PASSAT 29 DE JULIOL

Josep Maria Huertas Claveria: passió, compromís, honradesa es pot visitar fins al 29 de juliol (de dilluns a divendres, de 10 a 13h, i també els dimecres a la tarda, de 16 a 19h).

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)