/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 02 octubre de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.218 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Jordi Vilarrubí, a Santa Eugènia FOTO: EL DIMONIJordi Vilarrubí, a Santa Eugènia FOTO: EL DIMONI
: : Paulo Freire > Notícies | 12·12·2012

El director de l’IES Santa Eugènia, Jordi Vilarrubí, va participar en el debat «Quin és l’estat de l’educació a Girona?», a la CdeCultura

PSC Girona |

Quin és l’estat de l’educació a Girona?, aquesta va ser la pregunta de partida d’una nova edició del cicle Diàlegs x Girona que va organitzar el PSC el passat dimecres -12 de desembre- a la Casa de Cultura de Girona (19h) amb la participació del director tècnic de la Fundació Bofill, Ismael Palacín; el president de la FAPAC a Girona, Jaume Soler; i Jordi Vilarrubí, director de l’IES.

Tres dialogants destacats van tornar a debatre sobre un tema clau de present i de futur a la ciutat de Girona. En aquest cas l’educació va ser l’eix central d’uns Diàlegs x Girona, moderats per Pia Bosch, cap de l’oposició a l’Ajuntament de Girona.

L’acte va permetre conèixer les conclusions més rellevants del primer volum de l’Anuari 2011 sobre l’estat de l’educació a Catalunya elaborat per la Fundació Bofill de la mà d’un dels tres dialogants, el director tècnic d’aquest entitat, Isamel Palacín. L’Anuari és una anàlisi exhaustiva i ambiciosa de l’estat de l’educació formal, no formal i al llarg de la vida Catalunya. Segons l’informe, les principals estratègies per a l’èxit educatiu són la promoció de mesures d’equitat i d’acompanyament escolar, una nova política de beques i un millor accés a l’educació de 0 a 3 anys. Totes aquestes qüestions es posaran damunt la taula per debatre amb els altres dos dialogants, Jaume Soler, president de la FAPAC a Girona, i Jordi Vilarrubí, director de l’IES, des d’una perspectiva gironina i amb la participació final del públic que hi assisteixi.

Bosch es va encarregar de moderar aquesta edició dels Diàlegs x Girona que versen sobre l’educació “en una moment en què cal defensar més que mai el model educatiu català que hem construït entre tots”. Segons la cap de l’oposició a l’Ajuntament de Girona, aquest acte obert a tota la ciutadania és una bona oportunitat per debatre sobre un dels eixos més importants del nostre present i el nostre futur: l’educació.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)