/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 24 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.391 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Una imatge d'arxiu (2 d'octubre de 2009), a la biblioteca Montfollet, amb tots els agents implicats en el projecte, celebrant el 1r any de funcionament FOTO: ELDIMONI.COMUna imatge d'arxiu (2 d'octubre de 2009), a la biblioteca Montfollet, amb tots els agents implicats en el projecte, celebrant el 1r any de funcionament FOTO: ELDIMONI.COM
: : Paulo Freire > Opinió | 28·06·2016

28 de juny: darreres informacions de la comissió de treball de la Biblioteca Montfollet i de ‘La Montfollet no es toca’

AMPA Montfalgars | Santa Eugènia de Ter

Us volem informar sobre el desenvolupament de la reunió de la comissió Biblioteca Montfollet del passat 17 de juny, a la qual varem participar les AMPA membres de la Coordinadora d’AMPA de·Can Gibert·Sant Narcís, les escoles del mateix sector i tècnics municipals de les àrees de Cultura i Biblioteques de l’Ajuntament de Girona.

L’objectiu de la reunió va ser la de plantejar escenaris de finançament ordinari i gestió, i buscar consens per garantir la continuïtat de la biblioteca Montfollet. I el compromís de l’Ajuntament de Girona va ser el de facilitar-nos una proposta de finançament i gestió de la biblioteca Montfollet, per tal que ens l’estudiéssim abans d’una següent reunió programada per dimarts -28 de juny-.

Us comuniquem que dilluns -27 de juny-, encara no hem rebut la proposta esmentada per part de l’Ajuntament de Girona. Un fet que impossibilita que les AMPAs i escoles del sector puguem debatre i consensuar una postura conjunta abans de la reunió de dimarts -28 de juny-.

Volem recordar que al procés negociador li cal un ampli consens de totes les parts implicades i d’una dinàmica suficient per poder debatre les passes a seguir. Aspectes que no s’han aplicat en la presentació de la nova proposta de finançament-gestió de la biblioteca Montfollet, ja que un dia abans de la reunió amb l’Ajuntament programada per dimarts -28 de juny- encara no se’ns ha fet arribar cap proposta per part seva.

És per aquest motiu que hem demanat a l’Ajuntament de Girona l’aplaçament de la reunió esmentada per al divendres -1 de juliol-, amb la condició de rebre la seva proposta de finançament-gestió de la biblioteca Montfollet amb l’antelació suficient per poder debatre-la i consensuar una postura unitària de les AMPAs i escoles del sector, al respecte del document proposat. Un aplaçament al qual l’Ajuntament ha accedit, amb el nou compromís de fer-nos arribar la proposta esmentada com a molt tard dimecres -29 de juny-.

Tantmateix, esperem que en futures ocasions es tinguin en compte les nostres dinàmiques de debat intern, per tal d’agilitzar les negociacions i poder arribar a un acord el més aviat possible.

Per últim, informar que la campanya #LaMontfolletNoEsToca, en forma de recollida de signatures, continua endavant amb 2.500 suports recollits i que la nostra participació al ple municipal de Girona de juliol es manté fins que tinguem un acord satisfactori per totes les parts interessades, que garanteixi la continuïtat de la biblioteca Montfollet.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)