/Els mil i pico
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 08 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.467 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Anna Carbonell, durant la seva intervenció FOTO: DEPARTAMENT DE COMERÇ i MÀRQUETING DE L'INSTITUT SANTA EUGÈNIAAnna Carbonell, durant la seva intervenció FOTO: DEPARTAMENT DE COMERÇ i MÀRQUETING DE L'INSTITUT SANTA EUGÈNIA
: : Els mil i pico > Els mil esports :: entrevistes, notícies, esportistes | 01·05·2018

La creativitat i la innovació són els eixos del comàrketing, a la jornada de la Marfà

Joaquim Bohigas i Mollera | Santa Eugènia de Ter

La de Ter es va quedar petit en la tercera edició de la jornada de comàrketing, organitzades pels alumnes de primer curs del grau superior de Gestió de Vendes i Espais Comercials de l’Institut de i amb l’ajuda del professorat del departament de Comerç i Màrqueting. La jornada va servir per a presentar els diferents àmbits en què els estudiants es trobaran professionalment posant l’accent en la realitat empresarial de la demarcació de Girona. Les intervencions van ser seguides amb molta atenció pel públic assistent. La creativitat i la innovació van ser dos dels conceptes més remarcats.

Els ponents que van participar van ser Sally Balde, fundador de l’agència de publicitat digital OK Marketing; Neus Matamala, community manager i experta en gestió d’esdeveniments (Incatis); Xavier Bolló, consultor d’estratègia i especialista en màrqueting digital i anàlisi de dades (El Giroscopi); Eva Cabrera, professional especialitzada en Gestió i Màrqueting en centres comercials urbans (Peackock); i Anna Carbonell, directora de l’agència de comunicació Addictes.

La jornada va ser oberta pel professor d’Economia Francesc Brunés, antic mestre de l’INS, que va dissertar sobre les relacions professionals en xarxa; i clausurada per Francesc Martí, director del citat centre educatiu.

Després de l’èxit de les jornada, el departament de Comerç i Màrqueting pensa en l’edició de l’any vinent. Els alumnes s’encarreguen de la producció i execució d’aquesta activitat formativa.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)