/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 11 agost de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.166 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Ja han començat les obres de la plaça Fidel AguilarFOTO: JOAN ARNAUJa han començat les obres de la plaça Fidel AguilarFOTO: JOAN ARNAU
: : Actualitat > 2006 :: Retalls de premsa | 29·11·2006

Comencen les obres de millora a la plaça Fidel Aguilar, entre Santa Eugènia i Can Gibert del Pla

ajuntament.gi |

Aquesta setmana s’inicien les obres de millora del paviment de la vorera i altres millores de la plaça Fidel Aguilar. Estan previstes diverses actuacions.

Poda dels arbres de l’entorn per facilitar la feina a les màquines que han de fer la renovació del paviment de la vorera i, també, per aixecar les copes moltes d’elles per sota de la llum del fanals.

Aixecament de tot el paviment d’asfalt actual (les dues capes que hi han), retirada d’arbres morts o malalts (aproximadament set) i sanejament de les arrels dels arbres causants de l’aixecament del paviment actual. Retirada de bancs. Col·locació de nou paviments (es fa amb vàries tandes per permetre l’accés a la plaça). Plantació d’arbres en els llocs retirats.

Col·locació d’una tanca de fusta a l’entorn de la zona de jocs infantils. Reordenació dels jocs actuals i col·locació de nous jocs infantils i col·locació de senyalització per indicar el seu ús i altres informacions. Col·locació de sorra nova a la plaça per complir amb la normativa de zones de jocs infantils i sanejament de la resta. Millora del paviment que creua la plaça entre la part de terra i la zona de gespa. Col·locació de nous bancs.

El seu acabament està previst a l’entorn dels mesos de febrer i març en funció del subministrament dels jocs infantils.

Retalls de premsa

Girona millorarà la plaça Fidel Aguilar dos anys després de les queixes veïnals. L’Ajuntament de Girona promet que les obres estaran acabades la primavera vinent

DIARI DE GIRONA > L’Ajuntament de Girona ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del paviment de la vorera, de l’arbrat i mobiliari urbà de la plaça Fidel Aguilar de Girona, entre els barris de de Ter i del Pla. El consistori preveu fer un seguit d’actuacions en aquesta zona que consisteixen en la poda dels arbres de l’entorn per facilitar la feina a les màquines que han de fer la renovació del paviment de la vorera i, també, per aixecar les copes, moltes per sota de la llum del fanals.
L’actuació va ser una queixa dels veïns la tardor de 2004 i durant el 2005, la regidora de Via Pública, Isabel Salamña, va anunciar que s’arranjaria, però no va ser fins ahir que es va donar a conèixer el projecte.
Els veïns denunciaven que els arbres havien aixecat el paviment i havien malmès el terra, a més de diverses mancances respecte als jocs infantils.
Davant les queixes dels veïns, la primera actuació serà precisament podar els arbres i arranjar la vorera. També està previst que s’aixequin les dues capes del paviment d’asfalt actual, es retirin els arbres morts o malalts, uns set aproximadament, i es faci un sanejament de les arrels dels arbres que es vegin afectats per l’aixecament del paviment actual, que comportarà també la retirada dels bancs.
Després es col·locarà el nou paviment, que es farà en diverses tandes per permetre l’accés a la plaça sense problemes, i es plantaran arbre enlloc dels malalts que s’hagin retirat. A més, està previst que s’instal·li una tanca de fusta a l’entorn de la zona de jocs infantils, que es reordenarà i se n’hi col·locaran de nous.
Per últim, es farà una millora del paviment que creua la plaça entre la part de terra i la zona de gespa i s’hi instal·laran nous bancs.
Segons ha informat l’Ajuntament, el seu acabament està previst a l’entorn dels mesos de febrer i març del 2007, depenent del subministrament dels jocs infantils.
[28·11·2006 · ACN · Diari de Girona]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)