/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 16 juny de 2024 | 3a Època | Edició núm. 15.840 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Una imatge de la signatura del conveni Montfollet-Girona, sota l'atenta mirada del capgròs d'El Dimoni de Santa Eugènia de Ter damunt la taula d'alcaldia, un regal de la Mancomunitat Santa Eugènia·Can Gibert a Marta Madrenas per la seva feina com a regidora de Santa Eugènia·Can Gibert FOTO:  AJGIRONA.CATUna imatge de la signatura del conveni Montfollet-Girona, sota l'atenta mirada del capgròs d'El Dimoni de Santa Eugènia de Ter damunt la taula d'alcaldia, un regal de la Mancomunitat Santa Eugènia·Can Gibert a Marta Madrenas per la seva feina com a regidora de Santa Eugènia·Can Gibert FOTO: AJGIRONA.CAT
: : Paulo Freire > Notícies | 21·10·2016

La Biblio Montfollet signa el conveni amb l’Ajuntam. Girona per mantenir el servei

El Dimoni | Santa Eugènia de Ter

L’Ajuntament de Girona va signar ahir el conveni amb les AMPA de·Can Gibert del Pla per al manteniment del servei d’obertura de la biblioteca escolar familiar oberta al públic Montfollet fora de l’horari lectiu. La firma formalitza l’acord adoptat el passat 29 de juliol amb les Associacions de Mares i Pares (AMPA) de les escoles Montfalgars, Santa Eugènia i Josep Dalmau Carles de·Can Gibert del Pla.

El passat divendres -21 d’octubre- al migdia va tenir lloc a l’alcaldia de l’Ajuntament de Girona la signatura del conveni per al manteniment del servei d’obertura de la Biblioteca Montfollet fora d’horari lectiu. La firma és fruit de l’acord pres el passat juliol entre l’Ajuntament de Girona i les tres AMPA esmentades i els equips directius de les escoles Montfalgars, Santa Eugènia i Dalmau Carles per al manteniment de l’obertura del servei.

Aquest servei permet donar un suport a l’acció educativa i a la promoció lectora adreçat a les famílies de·Can Gibert del Pla, que consisteix en l’obertura diària de la Biblioteca Montfollet, situada a l’Escola Montfalgars, des de les 4.30 fins a les 6 de la tarda per oferir servei de consulta, préstec, accés a les TIC i assessorament en les tasques escolars; a més de la programació d’activitats de promoció lectora com la tradicional Hora del conte, els tallers i el club de lectura de la Montfollet.

Aquest -es diu- és un projecte diferent de la resta de serveis similars que es desenvolupen a la ciutat de Girona, ja que és l’acord de les tres comunitats educatives eugenienques i l’Ajuntament de Girona que sumen esforços per oferir un únic servei d’aquestes característiques que dóna cobertura a aquest sector de l’antic municipi de de Ter.

Imatge gràfica de la campanya La Montfollet no es toca:

http://lamontfolletnoestoca.info
0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)