/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 27 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.394 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

La plaça del Barco i rodalies CARTOGRAFIA: EL DIMONILa plaça del Barco i rodalies CARTOGRAFIA: EL DIMONI
: : Opinió > Més que galeries :: Manel Mesquita | 22·02·2015

Berloso, justament (2)

Manel Mesquita | El Punt Avui (La Galeria)

Dilluns 23-F al migdia es desvela quina és la resposta a la pregunta amb la qual finalitzava aquesta galeria, ara fa just quinze dies: “què dirà la Memòria 2014 de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Girona? S’accepten apostes!”

Relatava que em resultava estrany que davant la situació que estan patint els veïns d’un sector de l’antic municipi de de Ter, amb pisos buits, que s’ocupen d’una manera incívica, amb els consegüents maldecaps per a les famílies que viuen allà, les actuacions prèvies que recullen les memòries dels dos darrers anys consecutius (2012 i 2013) dels esmentats Serveis Socials retallin i enganxin literalment un mateix paràgraf plagiat sota el mateix titolet Projecte escales on es pot llegir: “Objectiu principal del projecte: Detectar problemes de convivència i degradació d’aquesta en comunitats de veïns del territori associades a efectes derivats de la situació de crisi, i valorar possibles propostes per abordar la situació conjuntament amb el col·lectiu afectat.” I punt.

Han passat dues setmanes i, a banda d’una trucada personal del regidor per aclarir-me que ell no havia estat convidat a la reunió a l’Ateneu Eugenienc convocada per l’Associació de Veïns per tractar el tema in situ (cosa que no em quadra amb les meves fonts), cap tècnic des de l’Àrea que comanda ha tingut l’amabilitat d’agafar paper i llapis per escriure i descriure en aquest periòdic-e què és i què s’ha fet al llarg de tres anys per prevenir aquesta situació a l’empara del Projecte escales. El cap de Serveis Socials de l’Ajuntament de Girona, Josep Just, ho hauria d’haver aclarit o plegar per raons personals, que sempre és una manera elegant.

Berloso i Just haurien de conèixer a la perfecció el que significa la degradació d’un sector i quines són les polítiques que caldria haver aplicat (o no?, pels resultats); el primer va ser director de Càritas a l’època ja del bisbe Camprodon i president de l’entitat AASS treballant a l’eufemísticament anomenat Onyar Est, i el segon va ser un dels pares del programa europeu amb aquest nom. I per acabar-ho d’arrodonir, la que va ser coordinadora de l’AASS, Marta Roura, fa tres anys que és la directora del Centre cívic de.

Doncs sí, dilluns sortirem de dubtes. El regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació -Eduard Berloso- juntament amb la regidora d’Educació i Esports i la de Joventut presenten la Memòria d’aquest any passat 2014 de l’Àrea. Les apostes continuen pujant!

Continuarà

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)