/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimecres, 08 febrer de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.347 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Tots els equips 2011 a l'acte de presentació al pavelló FOTO: CESETTots els equips 2011 a l'acte de presentació al pavelló FOTO: CESET
: : Esports > Bàsquet a Santa Eugènia de Ter i Girona | 19·09·2011

28 anys fent bàsquet a Santa Eugènia de Ter

Miguel Garcia |

El Club Esportiu de Ter (CESET) va fer la presentació oficial de tots els seus jugadors i jugadores al Pavelló municipal de de Ter el passat diumenge -18 set.-, en el marc de la Festa Major. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Carles Puidemont, de la regidora d’esports, Isabel Muradàs, i de la regidora de barri de·Can Gibert, Marta Madrenas.

El va néixer fa 28 anys des de la pròpia Associació de Veïns, els seus primers anys va disputar els partits a la mítica pista de la plaça Garrotxa, posteriorment l’activitat es va desplaçar al pati del Col·legi Groc, fins que l’any 1991 es va inaugurar el Pavelló municipal eugenienc.

Avui -com fa 28 anys- la voluntat de l’entitat és el foment de l’activitat esportiva entre els infants i joves del sector i -en general- de tota la ciutat. El, entitat integrada en la Mancomunitat·Can Gibert, treballa amb el conjunt d’entitats veïnals i amb els Serveis socials de l’Ajuntament per tal d’atendre a la totalitat de nois i noies que volen practicar l’esport del bàsquet.

Aquesta temporada varem presentar 11 equips, des del preminis fins al sèniors, masculins i femenins; un total de 140 jugadors/es als que caldrà afegir els prop de 60 infants procedents dels centres d’ensenyament: CEIP Montfalgars, CEIP Dalmau Carles, CEIP i CEIP Mare de Déu del Mont, on el desenvolupa l’activitat extraescolar del bàsquet.

Durant l’acte de presentació, el va destacar i agrair la intensa col·laboració de l’Ajuntament de Girona en la cessió de l’ús del Pavelló de, igualment va destacar el paper de la Diputació de Girona que col·labora econòmicament amb el programa de beques, aquest suport permet acostar a tothom la pràctica regular de l’esport i és una eina molt important de treball per a la cohesió social del sector.

Finalment, els representants de l’entitat van demanar de l’Ajuntament de Girona la ràpida inauguració del nou Centre cívic Can Marfà, instal·lació que compta amb una sala habilitada especialment per a la practica d’activitats físicoesportives que actualment l’Ajuntament porta a terme al pavelló, l’obertura d’aquesta sala farà possible lliurar una de les tres pistes del pavelló i -en conseqüència- possibilitarà atendre la demanda creixent de joves que volen venir a fer esport a de Ter.

Miguel Garcia Veigas és secretari del Club Esportiu de Ter (CESET)

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)