/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 21 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.388 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa | 14·06·2013

Veïns del barri de Sant Narcís fora de la zona d’obres TAV volen la bonificació d’IBI

DdG |

DIARI DE GIRONA > Veïns del tram de l’avinguda de comprès entre el carrer i el passeig d’Olot han presentat instàncies davant l’Ajuntament de Girona per demanar que també puguin beneficiar-se de la bonificació de l’Impost de Béns i Immobles (IBI) per haver estat afectats per les obres del Tren d’Alta Velocitat (TAV).

Els veïns que han fet aquest tràmit perquè consideren que ells també han hagut de suportar els inconvenients dels treballs, especialment en l’horari nocturn. Inicialment, l’Ajuntament no ha inclòs aquest tram de l’avinguda però els veïns insisteixen que des de les seves cases han vist tot el procés de les obres del parc Central i han hagut de patir sorolls nocturns i un impacte visual. En aquest sentit, expliquen que algunes nits han hagut d’avisar a la policia local per l’excessiu soroll provinent dels treballs que s’han estat fent durant els darrers anys a la zona del Parc Central i els seus voltants.

Aquest és un dels arguments que s’han apuntat en algunes instàncies presentades davant l’Ajuntament. Aquests afectats consideren que és un contrasentit que a la vorera de davant les cases sí es podran beneficiar de la bonificació de l’IBI i ells en canvi no i demanen un tracte igualitari.

Fa poc l’Ajuntament de Girona va informar que ja ha tramitat 140 bonificacions a residents de, dels quals, precisament n’hi havia 35 que no estaven inclosos a la zona que inicialment havia previst l’Ajuntament. Els veïns que ara han enteat la instància demanen el mateix tracte.

Inicialment, l’Ajuntament va marcar una zona amb 1.492 possibles afectats per les obres del TAV en dues zones diferents. S’hi poden acollir els habitatges situats entre el carrer Bisbe Sivilla i un tram de l’avinguda de, els de la plaça Europa i el carrer Josep Maria Gironella i Santander, que rebran una subvenció del 90%. D’altra banda, diverses finques dels carrers Manel Bonmatí, Oviedo i de la carretera de Santa Coloma, entre altres poden rebre un 50%. [Diari de Girona]

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)