/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dilluns, 25 juny de 2018 | 3a Època | Edició núm. 13.658 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico L'INS Santa Eugènia finalitza el curs amb la graduació dels estudis postobligatoris, avui Tot allò que comença té un final. L'Institut Santa Eugènia, de Girona, celebra l'acte de graduació dels alumnes dels estudis obligatoris avui -dilluns 25 de juny- en el Teatre Reparada Domènech del Centre cívic del barri de Sant Narcís. El propòsit és fer un reconeixement als alumnes que finalitzen una etapa educativa en aquest curs 2017-2018,…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Una imatge de l'acte, a la plaça de la Marfà FOTO: IFTARUna imatge de l'acte, a la plaça de la Marfà FOTO: IFTAR
: : Opinió > Per la pau, la solidaritat i la cooperació | 04·06·2018

Sopar Iftar de ramadà amb SIRAJ, ds. passat

Xevi Villarreal | Escudella Solidària

L’Iftar col·lectiu (esmorzar de ramadà) celebrat el passat dissabte -2 de juny- i organitzat per l’assoc. Escudella Solidària, conjuntament amb l’Ajuntament de Girona, la UdG i la Xarxa de Centres Cívics de la ciutat de Girona va comptar amb la participació d’unes 150 persones, veïns i veïnes de la ciutat de Girona, a més de l’assistència del cònsol de Marroc, del regidor de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona i de membres d’altres grups municipals de l’ajuntament gironí.

Hi va haver parlaments de l’assoc. ‘SIRAJ per la cultura i la creativitat’ (dinamitzadors de l’acte), de l’associació Escudella Solidària, del Centre cívic i del col·lectiu de dones de l’assoc. SIRAJ.

A més es va fer lectura de poesies, actuació de música amb llaüt, es va explicar el significat del ramadà i a les 21.20h (hora de la posta del sol) es va fer la pregària prèvia a l’inici de l’Iftar col·lectiu.

La jornada es va desenvolupar a la plaça exterior de la Marfà i va acabar a les 23.30h; les persones participants en van destacar l’hospitalitat de l’assoc. SIRAJ, el fantàstic àpat i la molt bona oportunitat de conèixer més sobre la cultura i religió musulmanes.

Així doncs, volem mostrar la nostra satisfacció tant per l’èxit de la convocatòria com pel desenvolupament de l’acte. Un Iftar col·lectiu programat dins del cicle de la UdG De la multiculturalitat a la interculturalitat: entreteixint cultures, i d’acord amb els objectius de la nostra associació de treballar la cohesió social a partir de les activitats comunitàries, el coneixement de la nostra diversitat i el respecte mutu en un clima veïnal.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)