/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
diumenge, 02 abril de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.400 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

La sala d’estudi de la Biblioteca Salvador Allende de Santa Eugènia de TerLa sala d’estudi de la Biblioteca Salvador Allende de Santa Eugènia de Ter
: : Cultura > Literatura i poesia | 09·08·2013

Si has d’estudiar aquest estiu, vine a la Biblioteca Salvador Allende eugenienca

El Dimoni |

Les biblioteques municipals de Girona disposen de sales per l’estudi i la realització de treballs en grup en horari d’obertura de la biblioteca. En especial, cal destacar la sala d’estudi de la Biblioteca Salvador Allende de de Ter, que té una capacitat per a unes trenta persones i que durant tot el curs, és un dels espais més valorats i utilitzats de l’equipament. Durant el mes d’agost, la Biblioteca Ernest Lluch del Pla de Palau, de Palau-sacosta, també ha habilitat en horari habitual d’obertura una sala a la planta baixa per ampliar els punts on poder estudiar.

La Biblioteca Lluch ofereix un espai d’estudi en horari nocturn destinat especialment als estudiants de batxillerat que es presenten a la selectivitat. Del 28 d’agost al 4 de setembre, coincidint amb la convocatòria de selectivitat de setembre, aquest espai estarà obert des de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit, de dilluns a divendres. Amb aquesta iniciativa es vol oferir un servei que ha estat demanat per instituts i per aquells estudiants que troben a la biblioteca un espai adequat per a l’estudi i que ja l’any passat va tenir molt bona acceptació. La zona que es dedica a aquest servei serà el primer pis de la Biblioteca Ernest Lluch, que disposa d’una capacitat per a unes cinquanta persones i està equipat amb servei wi-fi. Es podrà consultar a la sala el fons de la biblioteca, però no es podrà realitzar préstec.

A més dels ordinadors d’ús públic (fixes i portàtils) que disposen, totes les biblioteques ofereixen també servei wi-fi per aquelles persones que duen el seu ordinador portàtil. Per a més informació al respecte, les persones interessades es poden adreçar a qualsevol de les biblioteques.

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)