/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 23 juny de 2017 | 3a Època | Pla de Ter (Gironès)
Print Friendly

Els mil i pico

: : Els mil i pico L'Aula d'acollida de l'Institut Santa Eugènia va participar al 'Temps de flors de Girona' L'alumnat de l'Aula d'acollida de l'Institut Santa Eugènia ha participat un any més a Girona Temps de flors decorant el jardí dels Serveis Educatius del Gironès, juntament amb la resta d'aules d'acollida de la ciutat de Girona. El motiu del muntatge és "el viatge, la resistència de l'esperit humà davant l'adversitat i el meravellós poder de…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Actualitat > 2017-2015 :: Retalls de premsa | 08·04·2016

Es remodelarà la placeta de l’Ateneu Eugenienc, projecte aprovat en els ‘pressupostos participats’ eugeniencs

Laura Fanals | Diari de Girona

L’Ajuntament de Girona ha aprovat el projecte per a la remodelació de la placeta de l’Ateneu Eugenienc, al carrer Montseny, al cor del barri de. Es tracta d’una reforma votada en els pressupostos participats 2015 i el seu pressupost és d’uns 27.000 €.

Es tracta d’una placeta amb molt de moviment i on els veïns es queixen que sovint hi ha persones amb ganes de provocar aldarulls, a banda que hi ha molts pisos ocupats. Per això, els habitants de la zona asseguren que viuen en una situació d’«incertesa diària», de manera que a través dels pressupostos participats van demanar a l’Ajuntament de Girona que fes una proposta de millora.

Per tal de millorar la zona, els tècnics municipals han proposat enderrocar el paviment actual per tal de renovar-lo, així com desmuntar el mobiliari urbà i l’enllumenat que hi ha en aquests moments. Després, es pavimentarà la plaça amb peces prefabricades de formigó i s’ha proposat també el muntatge de dues lluminàries procedents del magatzem de les brigades. Els veïns també han demanat que es pugui decorar de nou la façana, insonoritzar l’espai i que s’hi puguin fer sessions de cinema infantil per als nens i nenes del barri. Fa uns mesos, l’Ateneu Eugenienc -ubicat a l’antiga biblioteca Salvador Allende- ja va instal·lar una pantalla elèctrica i projector d’alta resolució. Un dels objectius de l’Associació de Veïns de de Ter ha estat, en els darrers temps, dinamitzar al màxim aquest espai. I per fer-ho, han demanat a l’Ajuntament de Girona que també en millori l’entorn.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

4 + eight =

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)