/Paulo Freire
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 06 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.465 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Paulo Freire > Notícies | 14·05·2011

Projecte Rossinyol: festa de cloenda 2011

El Dimoni |

El Projecte Rossinyol és un projecte de mentoria que té com a finalitat afavorir la inclusió i la integració social de l’alumnat nouvingut mitjançant l’ús de la llengua i el coneixement de la ciutat. Es basa en el treball voluntari de l’alumnat universitari que fa de mentor/a, acompanya al llarg del curs a un alumne/a de l’institut o d’una escola de Girona.

Aquest projecte es desplega gràcies als compromisos i responsabilitats compartits entre la UdG i els enllaços territorials (LIC’s, tècnics d’immigració, treballadors socials, tècnics d’educació, responsables dels centres educatius -tutor, tutor de l’aula d’acollida, mestres, etc.-).

Enguany, el projecte s’ha desenvolupat en dos barris de la ciutat: el barri de Pont Major (Escola Carme Auguet) i al i (Institut i Escola Bell-lloc); emmarcats en el Pla Comunitari del Pont Major i en el Pla Educació i Convivència (PEiC) de·Sant Narcís. Hi han participat un total de deu estudiants de la UdG (mentors/es) i deu nois/es (mentorats/des).

Durant set mesos, mentors/es i mentorats/des han viscut una experiència significativa, han compartit vivències, han conegut noves cultures, han passejat per carrers mai trepitjats i ciutats desconegudes, han après a comunicar-se millor en català, han participat en activitats al barri… per molts ha estat com tenir un germà gran o un germà petit amb qui poder compartir, confiar i sentir-se recolzat. Una experiència inoblidable!

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)