/Opinió
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 30 juny de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.124 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Opinió > Més que galeries :: Manel Mesquita | 04·02·2007

Pressió i repressió aigualides

Manel Mesquita |

Reprimiran l’aigua per estalviar-ne un 7%. Bé, els titulars el que deien és que reduiran la pressió de l’aigua per fomentar-ne l’estalvi. M’he begut l’enteniment!, permeteu-me (un cop més) el joc de paraules.

Des de divendres, en llegir la premsa del dia, que no he pogut reprimir-me el riure profident més llustrós. Hi ha dies que els nostres polítics superen en JAP d’El Punt (cosa francament difícil).

L’administració és un gínjol a l’hora de dictar normatives

Ha estat tot un detall l’actualització del règim sancionador del nou reglament d’abastament d’aigua promogut per l’empresa Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter i que serà aprovat dimarts en el ple de l’Ajuntament de Girona i posteriorment a la resta dels municipis de la inexistent àrea metropolitana. S’estableixen, diuen, tres tipus d’infracció: lleu, greu i molt greu… i s’estalvien, dic, les megagreus. ¿Per què les acabaríem pagant tots els contribuents? Així és! Gràcies! ¿Per què, quina multa es mereix un ajuntament que permet que a cada dues passes, a cada nova construcció, l’aigua de les capes freàtiques del subsòl es llenci -frenètica- a un clavegueram que, malgrat un acord de ple del mateix consistori, no disposa de la xarxa separativa, com ens varen vendre fa gairebé 3 anys, que resoldria aquesta situació? Sí, és clar, 1.000 dies no són res i una ciutat mil·lenària necessita el seu temps (i ganes)…

¿En què s’assembla el carril bici de Girona ciutat i la xarxa d’aigües separativa? Que els néts dels nostres néts el/la veuran interconnectat/da. Got mig ple o capes buides.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)