/Els mil i pico
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 24 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.391 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Jordi Vilamitjana a l'Institut de Santa Eugènia  FOTO: ELS MIL I PICO (05·12·2012)Jordi Vilamitjana a l'Institut de Santa Eugènia FOTO: ELS MIL I PICO (05·12·2012)
: : Eugenials > Veïns eugenials > Els mil i pico > Actualitat INS | 09·05·2015

Record a 365º d’en Jordi Vilamitjana

Francesc Brunés i Marfà | Els mil i pico | Institut Santa Eugènia

Un any que sembla un segon. Un any que, com la majoria, haurà tingut 365 dies. Molts dies i moltes nits. Moltes classes i poques hores, massa afanys. Hores viscudes i hores perdudes. L’amor, el llindar que separa allò que es viu d’allò que es perd. Gairebé com un ganivet ben afilat que, amb tall precís, immortalitza els moments esmerçats en estimar, mentre oblida en l’obscuritat tota la resta.

I enmig de tot aquest joc vital d’ombres, foscors, llums i clarors; la presència. L’absència dels presents i les presències dels absents. La presència vital, amorosa, d’aquells que hi són més que mai, sense ser-hi. Aquella presència absent que ens acompanya les hores feixugues, tristes i ploroses, del fred hivern. La companyonia amorosa i invisible que acarona les caloroses i pesades tardes d’estiu. La carícia fugissera que asserena les ventades tardorenques. El batec imperceptible que dóna ritme a l’esclat primaveral.

Sí Jordi, la teva presència més viva que mai. Les teves presències construïdes al llarg de 57 anys, a base de tots aquells moments viscuts per amor. Moments eterns que ara ens acompanyen. I ho continuaran fent fins el retrobament. Les teves abraçades, les teves rialles, el teu barret, els teus pensaments, les teves converses… Tot ben viu en el fons dels nostres cors, no com un record cada cop més llunyà, sinó com una presència que ens ajuda a fer camí.

Què fem aquí parats? Tu Jordi, ens empenys a córrer. Ens manes d’aturar-nos en allò que és l’única cosa que val la pena: estimar. La teva millor herència ens assenyala aquell camí ple d’activitat i alhora ferma, quieta, aferrada a un únic objectiu: estimar. Gràcies Jordi! Gràcies per continuar fent camí amb nosaltres, vetllant per tal que no ens perdem el millor de la vida.

1
Tinc més informació
Comentaris

Una resposta a “Record a 365º d’en Jordi Vilamitjana”

  1. […] mirat, potser també hi ha tingut alguna cosa a veure. Us deixo el que he escrit per a la revista “Els mil i pico” en record d’en Jordi en aquest primer aniversari de la seva […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)