/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 01 juny de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.460 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Alguns dels premiats (de dalt a baix): Pol Sabrià, Àlex Vidal, Andreu Cortada, Gerard Cano i Laura Garcia FOTOS: DÍDAC CANO > Club d'Escacs Santa EugèniaAlguns dels premiats (de dalt a baix): Pol Sabrià, Àlex Vidal, Andreu Cortada, Gerard Cano i Laura Garcia FOTOS: DÍDAC CANO > Club d'Escacs Santa Eugènia
: : Esports > Club d'Escacs Santa Eugènia :: Jordi Vidal | 06·09·2008

Pol Sabrià guanyador absolut del 2n torneig
d’escacs llampec «Santa Eugènia de Ter 2008»

Jordi Vidal |

El Club d’Escacs va organitzar, en el marc de la Festa Major de de Ter d’enguany, el 2n Campionat d’escacs llampec Santa Eugènia de Ter 2008.

El passat dissabte -6 de setembre- va celebrar-se el 2n Campionat d’escacs llampec amb un total de 36 participants de diversos clubs de les comarques gironines; a més del, el jugadors n’eren del Banyoles, Cassà de la Selva, Sant Gregori, Blanes, Figueres, Gerunda i Vidreres.

El campionat ha estat de 10 rondes (3 minuts + 2 segons d’increment), amb molt bon ambient i ganes de passar-ho molt bé. L’àrbitre, Marta Romera, com sempre exemplar.

Els resultats han estat aquests

Campió del torneig, amb dues normes de MC (Mestre català), Pol Sabrià, del Club d’Escacs; en segona posició, MC Víctor Lillo, del Club d’Escacs Figueres; el tercer classificat, Àlex Vidal del Club.

Per trams d’ELO 1900-2100, el primer classificat ha estat Carles Otero; i el segon, el seu germà, Jordi Otero, tots dos del Club d’Escacs Cassà.

Pel que fa al tram ELO 1700-1899, el primer classificat ha sigut Andreu Cortada, del Club eugenienc; el segon, Gerard Cano, també del; i Laura Garcia, del Club d’Escacs Sant Gregori, campiona femenina.

La participació femenina

Cal remarcar la participació femenina, que ha estat molt bona. Destacar Gal·la Garcia-Castany, del Club i campiona de Catalunya sub 12 i quarta d’Espanya. I ànims, a totes les que participaran en els europeus de Croàcia, a mitjans de setembre: des d’aquí -des d’eldimoni.com– molta sort, que representen els escacs de, gironins i catalans:

Júlia Muratet (Club d’Escacs Banyoles), subcampiona d’Espanya sub 10; Cristina Vidal (Club d’Escacs), campiona de Girona sub 12; Natàlia Suita (Club), campiona de Girona sub 14; Maria Vidal (Club), campiona de Girona sub 16; Alexandra Muratet (Club Banyoles), campiona del juvenil de Girona.

A partir del proper mes d’octubre, el Club d’Escacs organitza el campionat femení de Girona. Animem als veïns i veïnes del nostre barri -especialment, en aquest cas, a les dones- per poder jugar-lo participants de totes las edats.

Un total de 36 participants convocats a

Organització

Club d’Escacs
Director del torneig: Enric Vàzquez
Àrbitre principal: Marta Romera

Tota la informació prèvia al campionat

> Tota la informació, fent clic aquí [cartell en pdf]

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada