/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 30 maig de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.458 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Imatge de l'interior de la Fàbrica Marfà FOTO: ARXIUImatge de l'interior de la Fàbrica Marfà FOTO: ARXIU
: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa | 06·03·2012

Obert el servei d’informació juvenil de la Marfà

El Dimoni |

L’Ajuntament de Girona ha obert un nou servei d’informació juvenil a la Marfà, concretament dins la Biblioteca Salvador Allende de de Ter. Aquest és el tercer servei d’informació juvenil de la ciutat de Girona i se suma als dos serveis que ja funcionen a L’Estació Espai Jove i a Els Químics Espai Jove. L’horari d’atenció al públic d’aquest nou espai és de dilluns a divendres, de les 16h a les 20.30h.

L’equip d’informadors juvenils de la Marfà ofereix informació generalista, orientació i assessorament per donar resposta a totes les inquietuds i propostes dels joves amb relació a diferents àmbits com la cultura, la formació, el treball o l’habitatge. Els principals destinataris d’aquest nou servei d’informació juvenil són, de manera més directa, els joves del sector de·Can Gibert del Pla. El servei d’informació juvenil de la Marfà està també especialitzat en les manifestacions culturals més joves i en l’àmbit de l’orientació acadèmica, mostrant els diferents itineraris formatius que es poden dur a terme. Per aquesta raó, en realitat el servei està obert a tots els joves de la ciutat que tinguin un interès especial en aquestes temàtiques.

L’objectiu de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Girona és que el nou servei obert a la Marfà esdevingui un espai proper a les persones joves, on puguin trobar serveis o activitats del seu interès i que respongui a les seves inquietuds i necessitats. El paper de la regidoria de Joventut a la Marfà no se centra exclusivament en la gestió del servei d’informació juvenil sinó que també és responsable de l’organització d’actes a l’equipament com xerrades, tallers, jornades formatives, cursos i moltes altres activitats.

Per a la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, l’entrada en funcionament d’aquest nou servei suposa obrir noves oportunitats per als joves d’un dels sectors de la ciutat amb més volum de població juvenil, Santa Eugènia. Disposar d’aquest tercer servei d’informació juvenil, que s’afegeix a L’Estació Espai Jove i a Els Químics Espai Jove, implica tenir ja a la ciutat una certa xarxa d’equipaments complementaris destinats a informar, assessorar i orientar les persones joves sobre les oportunitats que tenen per fer possible el seu projecte vital. Per a la regidora de Joventut, el servei d’informació juvenil de la Marfà és un espai més on es plasma la voluntat de l’Ajuntament de Girona de donar suport, acompanyar i orientar els joves en les diverses etapes de la seva vida.

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)