/Actualitat
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 09 juliol de 2020 | 3a Època | Edició núm. 14.403 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

Imatge del nou tancat a Mas Masó FOTO: AJGIRONA.CATImatge del nou tancat a Mas Masó FOTO: AJGIRONA.CAT
: : Actualitat > 2014-2011 :: Retalls de premsa | 31·01·2013

Mas Masó, a Can Gibert del Pla, ja disposa d’un espai per poder passejar els gossos deslligats

El Dimoni |

L’Ajuntament de Girona ha acabat les tasques d’adequació del tancat d’aquesta zona de del Pla, que se suma al del parc del Migdia i al del parc de la Devesa.

Seguint amb la iniciativa d’adequar espais a la ciutat per poder deixar els gossos lliures, iniciada per l’Ajuntament de Girona fa uns mesos, ja està disponible per a aquest ús el tancat de Mas Masó, després que hagin finalitzat les tasques d’adequació d’aquest recinte. Aquest espai del barri de del Pla ocupa una superfície total de 907 m² i se suma als ja existents a la ciutat: el del parc del Migdia, en l’àmbit de l’entrada pel carrer de Barcelona, amb un espai de 570 m², i el del parc de la Devesa, entre la zona esportiva i el passeig de la Sardana, amb un espai total de 970 m².

Fruit de la petició de la Plataforma de Propietaris i Propietàries de Gossos demanant espais per poder deixar els gossos lliures, l’Ajuntament de Girona va decidir portar a terme per primer cop una prova pilot per adequar espais delimitats per a aquesta finalitat. El primer tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Jordi Fàbrega, ressalta “la bona acollida” que han tingut aquests tancats entre els propietaris de gossos “que fins i tot demanen que s’ampliïn els que hi ha”. “L’aposta que tenim des de l’Ajuntament és distribuir aquests espais en diferents sectors de la ciutat, en lloc de fer tancats molt extensos en una sola zona, per tal de fer possible que tots els ciutadans i ciutadanes de Girona que tinguin un gos puguin fer ús d’aquests espais tan a prop de casa seva com sigui possible”, ha afegit Fàbrega.

Properament, es col·locaran rètols explicatius sobre les normes d’ús dels tancats i s’està estudiant la possibilitat de posar-hi abeuradors pel gossos. Dins d’aquests espais tancats, la normativa aplicable continua essent l’Ordenança municipal de protecció, control i tinença d’animals exceptuant el fet de poder tenir el gos deslligat. Per tant, dins d’aquests recintes continua essent obligatori l’ús de morrió en cas de gossos perillosos o l’obligatorietat de recollir els excrements, entre d’altres.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)