/Cultura
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
divendres, 24 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.391 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

EL PUNT > El fotoperiodista gironí Toni Vilches exposa aquest mes de març a la sala La Bodega de la Força de Girona una selecció d'imatges que s'aparten del reportatge de premsa per proposar una visió lúdica del paisatge i la gent. Sota el títol Silhouettes, Vilches presenta unes fotografies que li serveixen per explorar les possibilitats de la llum i la composició. A la imatge, l'autor (el segon començant per la dreta, amb el responsable del local i alguns companys de professióFOTO: LLUÍS SERRAT [EL PUNT]EL PUNT > El fotoperiodista gironí Toni Vilches exposa aquest mes de març a la sala La Bodega de la Força de Girona una selecció d'imatges que s'aparten del reportatge de premsa per proposar una visió lúdica del paisatge i la gent. Sota el títol Silhouettes, Vilches presenta unes fotografies que li serveixen per explorar les possibilitats de la llum i la composició. A la imatge, l'autor (el segon començant per la dreta, amb el responsable del local i alguns companys de professióFOTO: LLUÍS SERRAT [EL PUNT]
: : Cultura > Ketdiuen!? :: Isidre Pallàs | 03·03·2008

Les siluetes del fotògraf i amic Toni Vilches

Isidre Pallàs |

Dilluns -3 de març-, a La Bodega -aquest local al carrer Carreras Peralta, 2 de Girona, on Jaume ven licors i vins- l’amic Toni Vilches va inaugurar l’exposició del seus darrers treballs fotogràfics.

Sota el títol genèric de Silhouettes, breu mostra de fotografia amb denominador comú, Vilches captura les imatges retallades en el cel del món.

Al contrari que en la seva feina diària per als mitjans de paper, aquí no busca la noticia, la foto que explica el fet, l’acció, sinó que expressa la seva sensibilitat, de pilons d’ASA, per fer obres d’art, pintures, quadres fotogràfics.

Vilches, un fotògraf imprescindible en l’escena professional gironina i catalana, mantindrà oberta la seva exposició a La Bodega fins al 31 de març.

Toni Vilches ‘Chiqui’ és col·laborador i amic d’El.

> www.tonivilches.com

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)