/Hemeroteca
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 19 maig de 2022 | 3a Època | Edició núm. 15.082 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

El periodista radiofònic Eduard Cid és veí de Santa Eugènia de Ter: molta sort i molta ràdio!FOTO: FÈLIX XUNCLÀ [pedresdegirona.com]El periodista radiofònic Eduard Cid és veí de Santa Eugènia de Ter: molta sort i molta ràdio!FOTO: FÈLIX XUNCLÀ [pedresdegirona.com]
: : Hemeroteca > Retalls de premsa, ràdio, tv i internet | 06·02·2012

L’emissora COM Girona obre desconnexió amb Eduard Cid, veí de Sta. Eugènia, i Julià Bernabé

El Dimoni |

COM Ràdio ha estrenat el primer magazín en desconnexió per a les comarques gironines, en la freqüència de la COM Girona (92.7 fm). Es tracta de Com va això, Girona?, un espai diari de tarda de tres hores (de 16 a 19h), conduït pels periodistes Julià Bernabé i Eduard Cid, veí de de Ter, que formaven part de la plantilla d’Onda Rambla Girona, que va tancar a finals del passat mes de novembre de 2011.

Bernabé i Cid expliquen que el nou espai és “un magazín de format tradicional, amb actualitat, entreteniment i tertúlies d’opinió, centrat en Girona i comarques” i remarquen l’aposta que fa la COM i l’Ajuntament de Girona (propietari de la llicència), en un context com l’actual, per “la ràdio de proximitat”. En aquest sentit, agraeixen “l’oportunitat que donen de recuperar un espai de ràdio gironí” i agraeixen que no hagin permès “que s’apagués una veu”.

Eduard Cid i Julià Bernabé destaquen també que es tracta d’una experiència pionera, ja que la COM tampoc té espais en desconnexió a les demarcacions de Tarragona i Lleida. A Girona, fins ara, tampoc; només s’hi emeten els partits del Girona. De fet, creuen que Com va això, Girona? podria obrir camí i, si funciona, es podrien fer experiències similars a Tarragona i Lleida. Alguns continguts del nou programa es publicaran a la xarxa de la COM perquè altres emissores els puguin redifondre.

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)