/Els mil i pico
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dimarts, 21 març de 2023 | 3a Època | Edició núm. 15.388 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

L'editorialista d'elsmilipico Gemma Vilanova a la redacció de l'e-revista FOTO: ELS MIL I PICO (2007)L'editorialista d'elsmilipico Gemma Vilanova a la redacció de l'e-revista FOTO: ELS MIL I PICO (2007)
: : Els mil i pico > Els mil i pico editorials :: Consell de comunicació | 20·10·2007

L’e-revista «Els mil i pico» fa balanç i continua

Els mil i pico [Gemma Vilanova] |

Després de dos anys de letargia, el curs passat tornava a estar entre nosaltres la revista de l’IES Santa Eugènia Els mil i pico, ara en format virtual. Aquell ha estat un any ple de propostes i noves idees per part de l’equip de redacció, així com un any de prova i d’expectació pel que fa a la possible resposta dels visitants del web.

L’e-revista (permeteu-me adaptar-me a les noves tecnologies) va començar amb una primera trobada de l’equip de redacció el setembre de 2006. Allà es van establir diverses seccions (entrevistes, una secció literària, entreteniments, retalls de premsa…), cadascuna controlada per un grup de redactors. Així naixia la recuperació del que un dia va ser la revista del nostre institut.

Al llarg d’aquest any s’han publicat articles molt diversos, des dels que parlen de la diversitat de llengües al nostre institut fins als acudits o entreteniments matemàtics, passant per entrevistes literàries, esportives i personals, resums de sortides d’alumnes o divertits textos sobre pífies d’exàmens reals. També hem tractat d’altres temes d’actualitat, com ara el Dia de la dona (8 de Març), la campanya de recollida d’aliments per al poble sahrauí que es va fer el curs passat o les activitats extraescolars de l’institut.

La publicació també inclou un apartat de retalls de premsa, on pengem els retalls d’articles de diaris que ens semblen d’interès per als joves del barri. Sovint el periòdic-e El enllaça amb alguns articles nostres; és curiosa la relació que s’estableix entre les dues plataformes: nosaltres enllacem amb articles seus i ells amb articles nostres. Pensem que això és molt positiu, perquè ajuda a la difusió tant dels uns com dels altres. Aquesta mateixa relació s’estableix també, tot i que no tan sovint, amb diaris a nivell comarcal, que fan referència a alguns dels nostres articles. Fets com aquest ens fan sentir bé pel que fa a la feina feta, ja que apreciem que ens hagin considerat dignes d’aparèixer a les seves pàgines.

Continuar…

Per acabar, havent parlat ja de com hem estat portant la revista durant aquest últim any, ve la part més interessant, si més no en aspectes pràctics: els propòsits per aquest curs 2007-2008. Els nostres propòsits per aquest any són continuar com fins ara, intentant millorar en els aspectes que puguem, cosa que sempre és possible. Esperem que aquest any també estigui ple de novetats per a la ja veterana revista de l’IES Santa Eugènia.

Gemma Vilanova Sánchez és membre del Consell de redacció d’eldimoni.com/elsmilipico

Contacte-e

Per a qualsevol tipus de tramesa-e al Consell de redacció d’eldimoni.com/elsmilipico només cal que utilitzeu aquesta única adreça de correu-e: elsmilipico[arrova]eldimoni.com. Notícies per publicar, treballs per difondre, fotos i imatges per il·lustrar, comentaris diversos i felicitacions mil i pico… (Nota que no calia: cal substituir [arrova] pel símbol que tots coneixem)

Consell de redacció d’eldimoni.com/elsmilipico

0
Tinc més informació
Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)