/Esports
Santa Eugènia · Sant Narcís · Can Gibert del Pla · la Rodona · Güell-Devesa · Mas Masó · Hortes i ribes
dijous, 09 juliol de 2020 | 3a Època | Edició núm. 14.403 | Pla de Ter (Gironès)

Els mil i pico

: : Els mil i pico París rep els alumnes de 2n de Batxillerat de l'INS Santa Eugènia: una experiència única Fa uns dies, els alumnes de 2n de Batxillerat de l'Institut Santa Eugènia, ara ja graduats, vam fer l'esperat viatge de final de curs 2017-2018 i vam visitar París. Des d'un inici vam sortir de Girona amb il·lusió, emoció i nervis. Després d'un llarg viatge en avió i autobús vam arribar a l'hotel, on ens…

ElDimoniFotos

ElDimoniTV

Sies.tv

: : Esports > Opinió | 09·11·2008

L’AV Sant Narcís dóna suport al Ceset

AV Sant Narcís |

La junta de l’AV del volem mostrar públicament el nostre suport a la junta directiva del Club Esportiu de Ter (Ceset) en les seves reivindicacions d’ús del pavelló Santa Eugènia.

Estem d’acord que la sobreocupació dels equipaments esportius municipals fan necessari la construcció, no d’un, sinó dos, i fins i tot tres, pavellons a la ciutat de Girona. Ho hem reivindicat durant molt de temps perquè sabem el que és no tenir ni tant sols una pista poliesportiva per als gairebé 15.000 ciutadans que vivim al i que hem de compartir l’ús del pavelló amb els amics del Ceset i veïns del barri de Sant Eugènia (fins a un total de gairebé 30.000 ciutadans).

Precisament, les AV dels barris afectats fa temps que demanem, a través del Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís l’obertura dels patis de les escoles per a ús públic (com ja es fa els cap de setmana) les hores que resten tancats -i per tant inutilitzats- per suplir d’alguna manera aquesta manca d’equipaments, de moment sembla que no ens sortim, però el que cal és buscar alternatives plegats i no enfrontaments estèrils.

Pensem que la intenció de treure hores d’entrenament als equips dels més petits d’un club arrelat al barri per cedir-les a un altre club, potser amb més nom i necessitat d’espai però sense ser del sector, és un intent de crear un estat d’ànims que pugui afavorir una predisponibilitat a deixar fer, sense massa crítica, el pavelló del sector Güell-Devesa (que com a conclusió de tot el procés participatiu es va proposar de no construir dins de la pròpia Devesa). I tant una qüestió com l’altra pensem que són prou importants per intentar buscar el consens entre totes les parts implicades.

La junta del Ceset es queixa -a més- de les formes com l’Ajuntament de Girona els ho ha fet saber i ha gestionat la negociació. També en això els mostrem el nostre suport, entenem que la primera obligació de l’Ajuntament és respectar com a interlocutors els representants de qualsevol entitat, club o col·lectiu, i a voltes, els compromisos presos amb anterioritat els fan perdre les formes.

Junta de l’AV del

:: JUNTA DIRECTIVA DEL
> El Ceset va convocar els veïns de, Sant Narcís i a una concentració en defensa de l’ús del pavelló: divendres (7 nov.)

:: EL PUNT
> Protesta del Club Esportiu de Ter

:: ANA SERRANO
> Ceset: tots iguals per a l’Ajuntament de Girona?

:: MIGUEL GARCIA
> L’Ajuntament de Girona retira definitivament una pista del pavelló Santa Eugènia de Ter al Ceset: uns 40 alumnes de l’escola de bàsquet poden quedar fora

:: 06·10·2008
> L’Ajuntament vol fer fora del pavelló de el Ceset al·legant una manca d’espai

0
Tinc més informació

Et pot interessar

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

El Dimoni de Santa Eugènia de Ter (Gironès)
Carrer de l'inventor i polític Narcís Monturiol i Estarriol, 2
La Rodona de Santa Eugènia de Ter · CP 17005 Gi
Disseny i programació web 2.0: iglésiesassociats
Col·laboració programació web 1.0: botigues.cat
Disseny i programació web 1.0: jllorens.net
eldimonidesantaeugeniadeter@eldimoni.com

Consulta

les primeres edicions impreses i digitals

Coneix la història
d'El Dimoni des de 1981

Publicitat recomanada

Membre núm. 66 (2003)

Membre adherit (2003)

Premi Fòrum e-Tech al millor web corporatiu
de les comarques gironines atorgat per l'AENTEG (2005)

Finalista Premis Carles Rahola
de comunicació local digital (2011)


Nominació al Premi
a la Normalització
Lingüística i Cultural de l'ADAC (2014)